2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیاین خیلی ناراحتم

148 بازدید | 10 پست

من با یه نفره۷ماه دارم اشنا میشم از اولشم خانواده ها در جریان بودن بعد۳ماه امدن خواستگاری بعدش دیگه خانواده اش یه زنگ نزدن تشکرم کنن پدر من تنها حرفی که زد گفت دوست داره ۴۰مترم اجاره میکنیم نزدیک خودمون باشه خانواده ی اینااقا اصرار داشتن خونه شده سمت پرند و...بخریم اونم نه خودشون الان اماده داشته باشن منم وام ازدواجم رو بدم

بابام هم گفت انجاها دوره ودسترسیش سخته و...خانواده منم راضی نبودن میگفتن حقت بیشتر از این ادمه ولی بعدها مامانم گفت بابام گفته زندگی خودشه بخوادش من مخالف نیستم

از همه نظر بهشم سرم

بعد الان حقوقش۵۳۰۰هست کلی هم قسط ادم باهوشیه شغلش ازمایشی تو ای تی هست بهش گفتم بیا یکم شرایط رو اکی کنیم با وام و...یه خونه تو وسط تهران شده قدیمی۴۰متری بخریم دیگه مشکل خانواده ها حل میشه

دیشب میگه رضایت خانواده ها مهمه نباشه نمیشه😕

ادمی که نمیتونه بچه اش رو ساپورت کنه بیخود میکنه دخالت کنه

دلم خیلی گرفته حس میکنم از خانواده اش ما بالاتریم

از این ناراحتم لااقل ماهم میرفتیم بازدید پس بدیم شاید اصلا انجا خودمم پشیمون میشدم میدیدم سبک زندگیامون خیلی متفاوته ما رسممون اینه بهشم گفتم شماانقدر بی احترامی کردید نگذاشتید ما بیایم بازدید پس بدیم بابامم گفت تو جلسه حالا نهایت دوتا خانواده اشنا میشن 

برگشتن میگن امیدی نگذاشتن چرا بریم وبیایم

حتما برین خونشون ... نه برای پس دادن بازدید... برای اینکه با فرهنگشون آشنا بشید... اگر اختلاف زیاد باشه، اول ازدواجت خیلی اذیت میشی... بعد یه چیز توی پسرا عوض نمیشه... همیشه سنگ خانواده خودشونو به سینه میزنن...مثل ما دخترا نیستن زود پدر مادرشونو قانع به حرف همسر کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ناراحت نباش.زندگی یه روز و دو روز نیست.خوب شد که نشد.بهتر.

عزیزم اخه الان بلاتکلیفم ماهنوز صحبت میکنیم 

چندبار امدیم کات کنم نشد

چون تجربه ی اولمه بهش وابسته شدم

من توقع داشتم بگه صبرمیکنیم شرایط درست شه بعد اقدام میکنیم میگه من واقع بینم باید یه روز اساسی حرف بزنیم

حتما برین خونشون ... نه برای پس دادن بازدید... برای اینکه با فرهنگشون آشنا بشید... اگر اختلاف زیاد ب ...

عزیزم اخه خودشون اصلا نخواستن ادب حکم میکرد یه زنگ بزنن تشکرکنن حداقل کلی ما زحمت کشیده بودیم

میدونی من کلاادمی بودم نه اهل دوستی نه هیچی خواستگارم راه نمیدادم هیچ وقت خونه

الان احساس بدی دارم که دوستش دارم وخانواده اش طاقچه بالاگذاشتن بخدااگه کم وکسری داشتم یه ذره هم ناراحت نبودم کلی موقعیت خوب دارم 

عزیزم اخه الان بلاتکلیفم ماهنوز صحبت میکنیم  چندبار امدیم کات کنم نشد چون تجربه ی اولمه ...

عزیزم آشنایی برای همینه که وقتی دیدین به درد هم نمیخورین  کنار بکشین ، فرصت‌های خوب رو از خودت نگیر ، 

عزیزم اخه خودشون اصلا نخواستن ادب حکم میکرد یه زنگ بزنن تشکرکنن حداقل کلی ما زحمت کشیده بودیم میدون ...

درسته. متوجه صحبتت شدم. بنظر من حس خودت اهمیت داره به این ازدواج... مطمئنا اگر منطقی فکر کنیم، برای تو این ازدواج دلپذیر نیست با حس هایی که درک کردی از اون خانواده... اما اگر نامزدت، دارای ویژگی های قابل توجهی باشه که نسبت به مردهای دیگه به چشم بیان، میتونی ازدواج کنی... اما ممکنه اول زندگیت از دخالت های خانواده اش اذیت بشی ... منظورم از اذیت یعنی دخالت خانواده نامزدت درمورد تصمیمات شما برای جشنتون، لباستون، طلاهاتون، عید ها خونه مادر کی برین و کلی مسائل اینجوری بود

درسته. متوجه صحبتت شدم. بنظر من حس خودت اهمیت داره به این ازدواج... مطمئنا اگر منطقی فکر کنیم، برای ...

درسته عزیزم ممنونم ازت وقت گذاشتی ونظر دادی❤️❤️❤️❤️