2777
2789
عنوان

بروبچ بیاین

167 بازدید | 15 پست

سلام بچه هافامیلای من کلااهل حرف وحدیثن دیروزهمه زناخونه خالم بودیم بعدگفتن بیایددوره بنداریم هرماه خونه یکی بریم پارسالم این کاروکردن اول اومدن خونه مابعددخترای خودشون دوره ندادن من همیشه نمیتونم رک حرفموبزنم بعدشوهرمنم اصلاازمهمونی رفتن توجمع زیادخوشش نمیاد ولی دیروزرک گفتم من تودوره هاشرکت نمیکنم چون شوهرم جاهای شلوغ اذیت میشه بعدگفتن پس بیخیال دوره امروزهمه ازناهارخونه زنداییم بودن ظهر زن ها شبم شوهراشون اومدن ولی ازصب منودعوت نکردن یکم دلگیرشدم چون زنونه من دعوت میکنم  هروقت اونابکنن بنظرتون حق دارم ناراحت بشم؟بعدش بخدا قبل ازحزف دوره هم جمع شدنی منونمیگن بعدجشن دارن موقع کادودادن منومیگن چ برخوردی کنم این دفعه؟

من باشم ببخشید کلا دیگ آدم حساب نمیکنم

وقتی یکی اینجوری میکنه شخصیت خودشو نشون میده ب نظرم دیگ ن دوره بگیر ن دعوت کردن برو

همین ک ی بار دست رد بزنی معلوم‌میشه براشون کارای مهم تری تو زندگیت داری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نرو بیخیال شو یا اگه قبول میکنن بگو من زنونه برای ناهار یا عصرونه میگیرم اصل اینه دور هم باشید من الان 5تا دوره دارم.خیلی هم خوب

من اگر خسته شبیه تَن ایران بودم/آندَم،لحظه ی پایان یک انسان بودم
من باشم ببخشید کلا دیگ آدم حساب نمیکنم وقتی یکی اینجوری میکنه شخصیت خودشو نشون میده ب نظرم دیگ ن دو ...

مرسی عزیزم ک نظردادی بنظرت دیگ تولد اینام دعوت کردن نرم ؟

نرو بیخیال شو یا اگه قبول میکنن بگو من زنونه برای ناهار یا عصرونه میگیرم اصل اینه دور هم باشید من ال ...

بخدامن کل دوستام زیادمیان خونم بعداینانمیدونم چ فکری کردن ک مثلا ظهر منووبچه هامونگفتن کلا بچه های من روهم رفته یه کفگیرم غذانمیخورن

مرسی عزیزم ک نظردادی بنظرت دیگ تولد اینام دعوت کردن نرم ؟

اونو مثلا برو ی ساعت بشین بیا

ولی کلا یادت باشه ارتباط با آدما برای اینه که تو روحیت عوض بشه و بهتر بشی نه این که بدتر اعصابت داغون بشه

کلا جوری رفتار کن که انگار اهمیتی نمیدی و واقعا هم نده

اونو مثلا برو ی ساعت بشین بیا ولی کلا یادت باشه ارتباط با آدما برای اینه که تو روحیت عوض بشه و بهتر ...

دمت گرم عزیزم اعتمادب نفس دادی بهم بخداتامیرم شروع میکنن ب مسخره کردن درصورتی ک من ازاوناسرترم مثلاشوهرمن همه چیش اوکیه فقط اهل مسافرت وگردش نیست شروع میکنن ازجاهایی ک رفتن میگن بعدمیدونن من نرفتم میگن اینجاک رفتی بعدمیخندن

نه دیگه ازادمای منفعت طلب دورباش

مرسی عزیزم بخدامن واسه همشون کادوزیادمیدم بعدمن بعدپنج سال برادخترم تولدگرفتم ۱۵۰ دادن بعدمن برااوناسیصدچهارصدشده پانصدم دادم

دمت گرم عزیزم اعتمادب نفس دادی بهم بخداتامیرم شروع میکنن ب مسخره کردن درصورتی ک من ازاوناسرترم مثلاش ...

من اینو بهت میگم که بدونی تنها نیستی 

من پدر و مادرم جدا شدن 

وضعمون خوبه مشکلی نداریم 

ولی من همیشه سر خانواده خیلی ضعف داشتم 

تک فرزندم هستم 

همیشه که میرفتم خونه دختر خالم اونا دوتا دخترن

هی دختر خالم از وضع باباش تعریف می‌کرد که اره خیلی بابام خوبه و فلانو بلان و من کاملا می‌فهمیدم میدونه ک این موضوع اذیتم میکنه ولی بازم میگه 

و ی مدت خیلی خیلی حسود شده بودم جوری ک خونه ما همش جنگ بود و روحیم اصلا افتضاح شده بود همش گریه میکردم 

اون تایم من با یکی دوس بودم خیلی کمکم کرد انقد بهم روحیه داد که به این فکر کردم لااقل من بابام اوکی نیست میتونم ب اندازه اون لوس بار نیام یا قرار نیست دو روز دیگه تو زندگیم بابام تو کارام دخالت کنه چون اصلا نقشی تو زندگی من نداره

من الان ۳ ۴ ماهه دختر خالمو ندیدم تولدشم حتی مامانم رفت ولی من زنگ زدم ی تبریک ساده گفتم و قط کردم 

بعد خبرش ب گوشم رسید ک اونی ک داره ازدواج میکنه الان شوهر خالم مخالفت کرده که نه من اینو نپسندیدم

🙂کلا هر داستانی ی دیدگاه خوب داره که تو باید پیداش کنی 

درک میکنم واقعا من خودم خیلی اذیت شدم ولی الان انقد برام بی اهمیته که هر سری دعوت میکنن من یا بیرونم یا مشغول کارای خودمم

من اینو بهت میگم که بدونی تنها نیستی  من پدر و مادرم جدا شدن  وضعمون خوبه مشکلی نداریم&n ...

واقعاراست میگی نبایدزیادب اینااهمیت بدم مرسی دوست خوبم منم دیگ سعی میکنم مثل خودشون ن برم ن بیام ک حرفاشون اذیتم کنه وقتیم ک میرم همش ازم حرف میکشن خودشون اززندگیشون یک کلام حرف نمیزنن