2777
2789
عنوان

قرص دست سازم

196 بازدید | 18 پست

دیگه از خوردن این همه جوشونده و دم نوش بد طعم خسته شدم .برداشتم قرصشون کردم هر روز دوتا میندازم

تخم هویج 

تخم جعفری

پنیرک

پونه

کاکوتی

زعفران

هل

چوب دارچین

چند دانه اسفند

این هارو آسیاب کردم پودر شدن همشون بعد یه ذره گلاب ریختم باهاشون خمیر درست کردم.بعد به شکل قرص در آوردم خمیرارو چیدم تو به ظرف گذاشتم تو فریزر تا سفت بمونه.هر روز دوتا میخورم بهتر از دم نوش و جوشونده است.کاش اثر کنه و زود پریود بشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اينهمه گرمي ك بدتر هست 

گرمي تا ي حدي خوبه اگه زياد بخوري ب تاخير ميندازه بدتر ميشه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

ان شاءالله نتیجه بگیری گلم🙏

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
عزیزم منم پریود نمی‌شدم رفتم دکتر فهمیدم کیست دارم. تو خونه خوددرمانی نکنین بنظرم. دکتر برین دارو بد ...

نه کیست ندارم دکتر گفت صبر کن خودت پریود بشی که سیکلت طبیعی باشه.ایناروهم دکتر گفته استفاده کنم ولی خوشم نمیاد بجوشونم مزشو دوست ندارم به این شکل استفاده میکنم

بگید مثبته یانه بعد نیم ساعت 

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
نه کیست ندارم دکتر گفت صبر کن خودت پریود بشی که سیکلت طبیعی باشه.ایناروهم دکتر گفته استفاده کنم ولی ...

خوبه عزیزم 

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
بگید مثبته یانه بعد نیم ساعت 

نه عزیزم مثبت نیست 

ان شاءالله ماهدلعد حتما مامان میشی

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
نه عزیزم مثبت نیست  ان شاءالله ماهدلعد حتما مامان میشی

خدا کنه نباشه چون باز سقط میشه