2777
2789
عنوان

آرامش

30 بازدید | 2 پست

میخوام یه چند تا از کارهایی رو که خودم انجام دادم آرامشم بیشتر شد رو اینجا بنویسم شما هم تجربه هاتون رو بنویسید هرچی که بهتون آرامش میده یا آرامش رو ازتون گرفته

اول از همه نماز من همیشه یه جای مخصوص نماز میخونم یه گوشه و موقع نماز حس خیلی خوبی دارم شب ها هم ترجیحمیدم تو تاریکی باشه ارامشش بیشتره نماز بهترین مدیتیشنه هرکی میخونه میدونه

تنفس های عمیق خیلی بدن رو آروم میکنه اکسیژن خاصیت خنک کنندگی داره و هرچی تنفس عمیق تر باشه فری رادیکال های کمتری تو بدن تولید میشه فری رادیکال ها علاوه بر ضرر های دیگ آب که دارند یه حس نا آرومی هم به آدم میدن حتما روزی حداقل ده دقیقه بدویید یه مسیری رو

اسپری گلاب یا اسانس گلاب تو آب خیلی خوبه هم برای پوست و شفافیتش هم برای کاهش کورتیزول و رطوبت دهی به مغز یه افشانه دم دستتون باشه هرزگاهی تو صورتتون افشانه کنید عالیه

سکوت خیلی خوبه من خودم خیلی سکوت وکم حرفی رو دوست دارم و آرامش زیادی پیدا میکنم با کم حرفی البته تو این مورد فک میکنم بعضی ها برعکس باشه با حرف زدن آرامش پیدا کنند

سحرخیزی یه روز صبح زود بیدار بشید و نخوابید صبح زود منظورم قبل از 5 صبحه تا آخر روز آرامش خاصی دارید نه اینکه اول صبح برید تو گوشی هرچی از گوشی و رسانه ها فاصله بگیرید آرامش بیشتری دارید حتی در حد دست گرفتن چون امواج الکترومغناطیسی که توسط گیرنده های موبایل جذب میشه اول مغز رو تحریک میکنه در ترشح دوپامین اما بعدش حس کسلی و خستگی ذهنی میده به آدم

درد و دل کردن زمانی که حرف و یا عقده ای تو دل دارید من خودم هر وقت دلم میگیره میرم کوهنوردی یه جا رو در نظر گرفتم پاتوق خودم تنها اونجا با امام زمان درد و دل میکنم بعدش خیلی سبک میشم یا نامه مینویسم و درد و دل میکنم میندازم تو آب روان با اطرافیانم غیر خانواده سعی میکنم درد و دل نکنم چون خیلی ها از رازهای آدم سواستفاده میکنند از طرفی خیلی چیزامادم روش نمیشه به خانواده بگه به خاطر همین بیشتر همین کارو میکنم

مورد بعدی یه سوره در نظر بگیر و با اون انس بگیر هر وقت خیلی استرس شدید داشتی اون سوره رو به نیت آرامشت بخون و در آخر به سینه ات بچسبون چند دقیقه روی سینه ات نگه دار و تصور کن نور سبزی داره به قلبت میتابه عالیههه این روش من خودم با سوره یس انس گرفتم و گاهی اوقات با اون سوره و موکلینش حرف میزنم

تو میوه ها چند تا میوه از همه تاثیرش فوقالعاده اس رو آرامش سیب و گلابی و انجیر خصوصا سیاه و خربزه و خیار و خرما و پرتقال

اسانس لوندر بگیر گاهی اوقات چند تاقطره تو آب بریز و بزار تو دستگاه بخور سرد تو خونه پخش بشه اسانس لوندر همون اسطو خطوسه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷