jimi19 مدیر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 814 عنوان خودکشی | مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 50 پست دارم میرم قرص بخورم تا فردا هم فک نکنم کسی بتونه نجاتم بدع 1401/10/30 | 01:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
simorg عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 19236 میدونی من خیلی زرنگ بودم تو شهرم همه بهم امید ی رتبه خوب داشتن کرونا اومد همه چی بهم ریخت بعدشم ک ا ... وای خدا لعنتش کنهاینو بدون خدا حتما ی جایی دستتو میگیرهالانم رها نکرده خودت میگی یکی میخاسته تجاوز کنه بهت اینکه نکرده حتما خدا مراقبت بوده خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
jimi19 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 814 وای خدا لعنتش کنه اینو بدون خدا حتما ی جایی دستتو میگیره الانم رها نکرده خودت میگی یکی میخا ... خخواسته های عجیبب و غریب ندارم بخدا فقط چیزهای عادی ک همه دارنو من میخوام بخدا ک دارم میترکم
اینگریدبرگمن۲ عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 753 خخواسته های عجیبب و غریب ندارم بخدا فقط چیزهای عادی ک همه دارنو من میخوام بخدا ک دارم میترکم عزیزم شما دچار افسردگی شدی ، کاملا مشخصه و سندرم سوگواری پس از حادثه (PTSD)، به یه روانشناس خوب مراجعه کن و خودت رو درمان کن
jimi19 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 814 عزیزم شما دچار افسردگی شدی ، کاملا مشخصه و سندرم سوگواری پس از حادثه (PTSD)، به یه روانشناس خوب مراج ... خوددم حس میکنم افسردگی گرفتم چون چن وقتع مرتبا فقط گریع میکنم ولی اینو خانواده قبول فک نکنم بکننن میگن بهانه میاری درس نخونی
عشقحق عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 3369 برات گرفتم به خدا برای دلداری نمی گم میگه ترک شغل و شکست و ناکامی افتاده ولی در این راه مبارزه کنید که پیروزی و موفقیت بدست خواهید اورد
jimi19 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 814 برات گرفتم به خدا برای دلداری نمی گم میگه ترک شغل و شکست و ناکامی افتاده ولی در این راه مبارزه کنید ... قوربونت برم عزیزم لطف کردی❤️