2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چرا آخه  پشیمون میشیا  حتی به اون دنیا هم نمیکشه  وقتی میخاد روح از بدنت خارج بشه ...

خخانواده ام درکم نمیکنن اون همه درس خوندم امروز کنکورو خراب هیچی از خدا نمیخوام فقط ی خانواده میخوام ک عاشقم باشن این همه سال همه هی رل میزدن و اینا و ی بار نکردم تا امسال ک عاشق شدم اونم عاشقم بود ولی بلد نیس بروز بده میدونه داره عذابم میدهه ولی 

دارم تموم میشم دیگه نمیتونم ادامه بدم

شنیدی این افسانه رو ک میگه خدا وقتی خواست ب دنیا بیای ی قسمت از زندگیت بهت نشون داده تا تصمیم بگیری ک ب دنیا بیای یا ن پس حتما اون قسمت خیلی برات خوب و جذاب بوده و دوست داشتی ب دنیا بیای اگه الان ب این نتیجه رسیدی ک میخوای از دنیا بری ب نظرم صبر کن چون هنوز اون قسمت خویش برات اتفاق نیفتاده تا ببینی و لذت ببری مطمئن باش ک میشه خدای ما ، خدای تو از هر چیزی ک فکر میکنی بزرگتر و مهربونتره قطعا دوست داره و سختی بیشتر بهت میده چون میخواد شادی ک بهت میده خیلی بیشتر از حد تصوراتت باشه دوتا آیت الکرسی و حمد و توحید بخون تا آروم بشی عزیزدلم اونوقت معجزه رو میبینی 🙂

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
خددا پس چرا منو نمییبنه مگه من چیکار کردم ک ۱۹ سالم نشده انقد بلا دارع سرم میاد

اتفاقا خدا خیلی دوست داره منم ۱۹ سالمه و کلی سختی کشیدم و هنوزم دارم میکشم بیشتر از قبل حتی. مشکلات تورو نمی‌دونم اما اگه مشکلات منو میدیدی ب خودت امیدوار می‌شدی

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
خخانواده ام درکم نمیکنن اون همه درس خوندم امروز کنکورو خراب هیچی از خدا نمیخوام فقط ی خانواده میخوام ...

عزیزم اینایی ک گفتی حل شدنیه واقعا 

باور کن خیلیا مشکلات خیلی بزرگتر دارن ک تلاش میکنن حلم نمیشه

برای اینکه اینا در نظرت کم اهمیت بشه فقط به خودت اهمیت بده به خودت برس 

کنکورم فدای سرت نشد سال دیگه 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
عزیزم اینایی ک گفتی حل شدنیه واقعا  باور کن خیلیا مشکلات خیلی بزرگتر دارن ک تلاش میکنن حلم نمی ...

می‌دونی من خیلی زرنگ بودم تو شهرم همه بهم امید ی رتبه خوب داشتن کرونا اومد همه چی بهم ریخت بعدشم ک الان یع ماه تمومه مریضم دیشبم از بیمارستان بستری بودم صب از اونجا رفتم اگع بندع بدی بودم برا خدا انقد نمیسوختم نمازمو همیشه میخوندم روزه همه چیز نمی‌دونم چرا اینکارو دارع باهام می‌کنه کلاس دوم سوم بودم ک یکی از اقوامموت میخواست بهم تجاوز کنه نکرد ولی از اون موقع کابوس هر شبه خدا با من کرده تا الان خیلی دلگیرم ازش خیلی اشکم بند نمیاد اصلا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز