2777
2789
می‌دونی من خیلی زرنگ بودم تو شهرم همه بهم امید ی رتبه خوب داشتن کرونا اومد همه چی بهم ریخت بعدشم ک ا ...

وای خدا لعنتش کنه

اینو بدون خدا حتما ی جایی دستتو میگیره

الانم رها نکرده 

خودت میگی یکی میخاسته تجاوز کنه بهت 

اینکه نکرده حتما خدا مراقبت بوده 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
وای خدا لعنتش کنه اینو بدون خدا حتما ی جایی دستتو میگیره الانم رها نکرده  خودت میگی یکی میخا ...

خخواسته های عجیبب و غریب ندارم بخدا فقط چیزهای عادی ک همه دارنو من میخوام بخدا ک دارم میترکم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خخواسته های عجیبب و غریب ندارم بخدا فقط چیزهای عادی ک همه دارنو من میخوام بخدا ک دارم میترکم

عزیزم شما دچار افسردگی شدی ، کاملا مشخصه و سندرم سوگواری پس از حادثه (PTSD)، به یه روانشناس خوب مراجعه کن و خودت رو درمان کن

عزیزم شما دچار افسردگی شدی ، کاملا مشخصه و سندرم سوگواری پس از حادثه (PTSD)، به یه روانشناس خوب مراج ...

خوددم حس میکنم افسردگی گرفتم چون چن وقتع مرتبا فقط گریع میکنم ولی اینو  خانواده قبول فک نکنم بکننن میگن بهانه میاری درس نخونی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز