راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خر نشی قرص برنج بخوری ک ذره ذره جون میدی عذاب میکشی آخرم پشیمون میشی ولی دیگه کسی نمیتونه نجاتت بده
کاش اسمشو نمیگفتی اسمشم تن ادمو میلرزونه
خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌 قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕 علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
خددا پس چرا منو نمییبنه مگه من چیکار کردم ک ۱۹ سالم نشده انقد بلا دارع سرم میاد
فقط ب اشکای مادرت به داغی ک قراره بسوزونتش فکرکن
دلت میاد؟
خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌 قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕 علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
فکرمیکنی بعد این کار سختیا تموم میشه؟! ن اتفاقا کاملا در اشتباهی