2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون دنیا خدا ازت نمی‌گذره واسه بدنی ک بهت امانت داده بود تا ازش مراقبت کنی عزیزم 

خددا پس چرا منو نمییبنه مگه من چیکار کردم ک ۱۹ سالم نشده انقد بلا دارع سرم میاد

خر نشی قرص برنج بخوری ک ذره ذره جون میدی عذاب میکشی آخرم پشیمون میشی ولی دیگه کسی نمیتونه نجاتت بده

کاش اسمشو نمیگفتی اسمشم تن ادمو میلرزونه

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
خددا پس چرا منو نمییبنه مگه من چیکار کردم ک ۱۹ سالم نشده انقد بلا دارع سرم میاد

فقط ب اشکای مادرت به داغی ک قراره بسوزونتش فکرکن 

دلت میاد؟ 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

فکرمیکنی بعد این کار سختیا تموم میشه؟! ن اتفاقا کاملا در اشتباهی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

خیانت دیدم

fa_ramane | 30 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز