2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجاش زشته به نظرت؟ دوست داشتی طرح بچگونه باشه؟ تو چی دوست داشتی... زشت نیست ولی بچه گونم نیست .. سن ...

ن محاستم سفید باشه براق

ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺
خیلی بچم؟  شوهرم میگه اینو دادم بریدن دیگه پول اضافی ندارم بدم تغییر میگه کلی برچسب گرون مخرم ...

گناه داره اینجور نگو 

حداقل تمام تلاش هاش برا زندگیت چشمتو بگیره🙂

یارب نظر تو برنگردد

خداروشکر کن خونه داری خداروشکر کن شوهرت برای اتاق بچه نیومده ، از الان کمد دیواری زده چقدرم جا داره حالا اتاق بچست ریگ یه طرحی هم داشته باشه،

والا بخدا مردم هیچی ندارن تو یه در اتاقن

خیلی سخت میگیرید

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
این که خوبه. فقط اون یادداشت های روشو پاک کن . بعدم اون طفل معصوم چه میفهمه کمد دیواریش چجوریه اینقد ...

هزار بار گفتم بهش ک سفید سفید سفید زنگ زده با خوشحالی ببین کمد دیواریووووووو

من جیغععععع

اون😱

زنو شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن😁 دقیقا منو شوهرمم ( عقدیم) دیشب همین موقع تصمیم جدییییی واسه طلا ...

اره مام برگشتیم ب حالت عادی🤐

هزار بار گفتم بهش ک سفید سفید سفید زنگ زده با خوشحالی ببین کمد دیواریووووووو من جیغععععع اون😱

چرامیزنی توذوقش،خوب خونه ی اونم هست،اسمش روشه زندگی مشترک،مشخص خیلی چیزابه سلیقه توبوده،حالایکیشم به سلیقه شوهرت،من جات بودم ذوق مرگ میشدم،مردهامثل بچه می مونن،هرچی ازشون تعریف کنی بیشتر بهت نزدیک و وابسته میشن،امان از روزی که سردشن،یکاری نکن هیچ کاری برات نکنه،چون سنت کمه دارم راهنماییت می کنم

اینم یادت باشه سفید براق به مرور زرد میشه 

هرچقدرم با کیفیت باشه

منم در کابینتارو عوض کردم سفید براق ام دی اف خا رجی بود 

یه زرد بد میشه 

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
چرامیزنی توذوقش،خوب خونه ی اونم هست،اسمش روشه زندگی مشترک،مشخص خیلی چیزابه سلیقه توبوده،حالایکیشم به ...

اره میفهمم باید خودمو کنترل کنم 

مرسی

نمیدونم ک چی ب چیه نمیدونم چرا حساسم 😣

میدونم عزیزم دوست داری همه چی ب نحو احسنت باشه ولی همچین بد نیست کمد دیواریه 

تمرکزتو بیشتر رو پذیرایی و چیدمان و اشپزخونه بده

مهمان بیاد شاید اصلا گذرشم تو اتاق خواب یا اتاق بچه نیفته

یارب نظر تو برنگردد
میدونم عزیزم دوست داری همه چی ب نحو احسنت باشه ولی همچین بد نیست کمد دیواریه  تمرکزتو بیشتر رو ...

اره خودمم پشیمون شدم مامانم خیلی پسندید گف اولین باره اینو میبینم 

منم ب نامزدم گفتم شبیه ... خیلی ناراحت شد گف من همه چیو ب خواستت کردم این اینجوری باشه چی میشه گف فردا کاغذ مخرم می‌میچسبونی قهر کرد خابید🥺

اره خودمم پشیمون شدم مامانم خیلی پسندید گف اولین باره اینو میبینم  منم ب نامزدم گفتم شبیه ... ...

اشکال نداره عزیزم از دلش دربیار بگو یهو عصبی شدی

تو زنی دلربا باش 

امیداورم کام زندگیتون همیشه شیرین باش🌱♥️

یارب نظر تو برنگردد