بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خداروشکر کن خونه داری خداروشکر کن شوهرت برای اتاق بچه نیومده ، از الان کمد دیواری زده چقدرم جا داره حالا اتاق بچست ریگ یه طرحی هم داشته باشه،
والا بخدا مردم هیچی ندارن تو یه در اتاقن
خیلی سخت میگیرید
ساقیا ته استکان هایت نمیگیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری... از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
هزار بار گفتم بهش ک سفید سفید سفید زنگ زده با خوشحالی ببین کمد دیواریووووووو من جیغععععع اون😱
چرامیزنی توذوقش،خوب خونه ی اونم هست،اسمش روشه زندگی مشترک،مشخص خیلی چیزابه سلیقه توبوده،حالایکیشم به سلیقه شوهرت،من جات بودم ذوق مرگ میشدم،مردهامثل بچه می مونن،هرچی ازشون تعریف کنی بیشتر بهت نزدیک و وابسته میشن،امان از روزی که سردشن،یکاری نکن هیچ کاری برات نکنه،چون سنت کمه دارم راهنماییت می کنم
منم در کابینتارو عوض کردم سفید براق ام دی اف خا رجی بود
یه زرد بد میشه
ساقیا ته استکان هایت نمیگیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری... از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂