2777
2789
عنوان

خدایا هیچ کس با بلا امتحان نکن

275 بازدید | 13 پست

سلام به خدا قسم تحمل معده درد مزمن خیلی سخته هیچ کسم درکت نمیکنه چون اطرافیانت این دردو ندارن درکی ازش ندارن به شدت کیفیت زندگی رو پایین میاره من حتی نا ندارم غذا بخورم حسرت یه روز غذا خوردن بدون درد رو دلم مونده همشم مامانم بهم میگه تنبلی کار کن درصورتی من اونقدر درد دارم که حتی درست نمبتونم بشینم چه برسه کار کنم تحمل درد مزمنه خیلی سخته اون معده درد من نمیدونم چطور باید این همه سال تحمل کرد خدایا مگه من چه گناهی کردم که باید تقاصش این درد مادام العمر باشه که حتی نتونم به مادر پیرم تو کارهای خ نه کمک کنم برام بدترین عذابه وقتی به خاطر این درد لعنتی ننیتونم کمکش کنم سخته کوه درد بااشی و کسی حرفتو باور نکنه عقط اونایی که این دردو کشیدن میفهمن  چی مگم از وقتی معده ام مشکل پیدا کرد نابود شدم ای کاش هیچ وقت این روزا رو نمی دیدم تقاص کدوم گناهو تو اول جوونی پس دادم...😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مشکلت راه حل داره

من مشکل معده رو از اول جوونی گرفتم و اینقدر شدید شد که کارم به عمل جراحی هم کشید ...و خوب نشدم بعد از عمل

خیلییییییی زجر کشیدم. کاملا میفهمم چی میگی

الانم کامل خوب نشدم. اما بهترم

مشکل معده قابل درمانه

معده ات میسوزه یا درد میکنه؟ اسید داری؟

کردم ورم معده دارم

خب عزیزم ورم معده شایعه

منم ورم مزمن دارم

مشکل تو با تغییر سبک زندگیت بهتر میشه

اولا یقین داشته باش که قابل حله. من گاهی فکر میکردم تا روزی که زنده ام باید اینجوری باشم. ولی الان خیلی روزا حالم بهتره

شما هم اصلا نا امید نباش

بعدم تغذیه ات رو درست کن. یه سری چیزا رو هیچوقت نخور. حتی اگه خوب شدی. چون مشکلت دوباره بر میگرده..مثل نوشابه...کاکایو...قهوه...مرکبات و پرتقال و ....پیاز خام...سیر....

ورم معده همیشه هست. فقط باید کنترلش کنی

بعدم حتما حتما ورزش کن....پیاده روی....شنا....

استرس رو از خودت دور کن

گرسنه نمون....زیادم غذا نخور....وقت غذا خوردنت هم مشخص باشه

میگن‌ چای بده....ولی من یکی دو ساعت بعد از غذا چای میخوردم به معده ام کمک میکرد

برای هر کسی یه جوره. باید امتحان کنی که چی برات خوبه و چی بده. یه کم زمان‌میبره. ولی حل میشه مشکلت

من یه مدت رعایت کردم بهتر شدم. 

دارو گیاهی هم زیاد نخور. معده ات به هم میریزه. 

بعدم زیاد به مشکلت فکر نکن

میدونم درد داری

ولی دکتر به‌من گفت روی مشکلت‌ متمرکز نشو...یه بخشی ش روحی هست این قضیه

مثلا من‌ میرفتم استخر

وقتی شنا میکردم به هیچی فکر نمیکردم و معده ام بهتر بود

ذهنت رو آزاد کن

حتما بزن بیرون یه بخشی از روز رو

توی خونه نمون