2777
2789

دلم برای دخترانه های وجودم تنگ شده...

برای شیطنت های بی وقفه...بی خیالی هر روزه...ناز و کرشمه من وآیینه...

خنده های بلند و بی دلیل,برای آن احساسات مهار نشدنی. .

حالا اما...

دخترک حساس و نازک نارنجی درونم

چه بی هوا این همه بزرگ شده...چه قدی کشیده طاقتم...ضرب آهنگ قلبم چه آرام و منطقی میزند...چه شیشه ایی بودم روزی...

حالا اما...به سخت شدن هم رضا نمی دهم...به سنگ شدن میاندیشم...

این گونه اطمینانش بیشتر است!!!

جای بستنی یخی های دوران کودکیم را قهوه های تلخ و پر از سکوت امروز گرفته است...

این روزها لحن حرفهایم آنقدرجدی شده که خودم هم از خودم حساب میبرم!!

در اوج شادی هم قهقهه سرنمیدهم و به لبخندی اکتفا میکنم...

سرخوشی و بی خیالیم را از من می گیرند...

و به جایش...

وزنه ی وقار و متانت را روی شانه ام میگذارند...

نه اینکه اینها بد باشد,نه...

فقط خدا کند وزنشان آنقدر سنگین نشود

که دخترک حساس و شیرین درونم...

زیر سنگینیش...

بمیرد...!!!

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلم خودتونع؟😍

خیر

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…
همین بود ادامشم می‌خوام 🥺🥺

نداره متاسفانه 

چه تلخ !!! 😔

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

منم دلتنگم

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89