2777
2789
عنوان

شوهرم وقتی برام نمیزاره🥺😭

266 بازدید | 13 پست

شوهرم بهم وقتی نمیزاره میگم بریم بیرون نمیبره (اون شهرستان زندگی میکنه من تو شهر خودمون فاصلمون ۴۵دقیقس)خیلی بهم بی توجهی میکنه پشت گوشی محبت نمیکنه ولی از نظر خرید و ...بگم میخره 

فقط زندگیش شده شغلش و اون ساختمون لعنتی که میسازه وقتیم از سرکار میاد یا میره دنبال کارای ساختمون یا میخابه اصلا برام وقتی نمیزاره بخدا ازش دلزده شدم ۲ساله نامزدیم همش گریمو پشت گوشی درمیاره چون میگم برام وقتی نمیزاری میگه درکم کن این روزام تموم میشه بریم خونمون حل میشه ولی من امیدی ندارم بهش خیلی دلزده شدم اصلا ۱ماهم نبینمش عین خیالم نیس چیکار کنم😭😭😭تیرماه عروسیمه ولی اصلا دیگه حسی به شوهرم ندارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما حق داری ولی تا حالا مطمئن هستم ساختمان نساختی که متوجه بشی چه جوری ذهن و جسم را خسته میکنه 

نه نساختیم تا به حال ولی خیلیارو میبینم که میسازن تمام وقتشونم برای زنشون میزارن 

نه نساختیم تا به حال ولی خیلیارو میبینم که میسازن تمام وقتشونم برای زنشون میزارن 

اصلا چنین چیزی ممکن نیست ،کسی که ساختمان میسازه هر روز درگیر جور کردن مصالح و سر و کله زدن با کارگر و بنا و ....است ، یا داره میره شهرداری یا بیمه یا مشغول با مهندس های ناظر و....

پس این که طرف بخواد تمام وقت با زنش باشه اصلا به خاطر ماهیت این شغل ممکن نیست ، حالا اینم در نظر بگیر که مستاجری و حرف شنیدن از صاحبخونه خوبه یا توی خونه خودت زندگی کردن خوبه ؟ 

شوهر شما مرد زندگیه، قدرشو بدون ، مطمئن باش دوستت داره

خب صبر کن دیگه. الکی به خودت و اونم کوفت نکن زندگیو. 

۲ساله صبر میکنم درک کردم چیزی نخریدم نپوشیدم خرج اضافی نکردم سفر نکردم 

این کمترین کاریه که میتونه شوهرم کنه ولی نمیکنه 

اصلا چنین چیزی ممکن نیست ،کسی که ساختمان میسازه هر روز درگیر جور کردن مصالح و سر و کله زدن با کارگر ...

اگه دوسم داره این کمترین کاریه که برام وقتی بزاره بعد کارش ولی تا میاد میگیره میخابه من اصلا نامزدی ندیدم 

تلاش بخاطر از دست دادن من؟

شما متاسفانه با این دیدت زندگیت رو خراب میکنی و هرچقدر صبر کردی همه رو به باد میدی .

همه هرچقدر گفتن شرایط همسرت سخته شما جبهه گرفتی .

فکر کردی ماهایی که خونه خودمون هستیم خونه خریدیم همه چیزمون به راه به جا بود . نه عزیز من من یادم میاد اون سالی که خونه خریدیم شوهرم ماهی دومیلیون و پونصد حقوقش بود برامون می موند پنجاه هزارتومن.

مام نخریدیم نپوشیدیم نخوردیم سفر نرفتیم.

شوهرم جمعه هام سرکار بود.

شما اگر ی شوهری میخواستی که توقعاتت رو بجا بیاره یکی انتخاب میکردی که تو شهر خودتون باشه و خونه داشته باشه ،ماشین داشته باشه، نخواهی این سختیا رو بکشی

محتاج نگاه خداوند