2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 53 پست
مرسی که انقدر خوبین🥺😘⁦❤️⁩ فقط من اینروزا خیلی سردرگمم چون صفرم نمیدونم باید از کجا شروع کنم  ...

خب زیست رو خودت میدونی چقدر مهمه باید اولویتت باشه کتاب و کامل کامل باید حفظ کنی هیچ نکته ای رو جا ننداز

بعد کتاب تست هم بگیر بستگی به سطحت اما کلا خیلی سبز سوالای خوبی داره ولی اگر سطحت یکم پایین تر گاج بعد هر گفتار رو که خوندی تستاش رو بزن وقتی تموم شد برو پاسخنامه شو بخون(حتی اونایی که درست زده بودی)تک تک نکاتی که میبینی جدیده برات رو توی یه دفتر نکته برداری کن و بنویس یه حالت درسنامه برای خودت درس میکنی بعد توی یه بازه های زمانی باید مرورم هم داشته باشی این نکاتم کنارش مرور کن این نظر منه چون درسنامه ی  کتاب تست حالت لقمه ی اماده هست

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

خب زیست رو خودت میدونی چقدر مهمه باید اولویتت باشه کتاب و کامل کامل باید حفظ کنی هیچ نکته ای رو جا ن ...

اوهوم

مرسی ازتون🤝💕

تو دنیایی که 51 بر 17 بخش پذیره هیچی از هیچکس بعید نیست...⁦👩‍🦯⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی که انقدر خوبین🥺😘⁦❤️⁩ فقط من اینروزا خیلی سردرگمم چون صفرم نمیدونم باید از کجا شروع کنم  ...

ریاضی و فیزیک هم حتما باید نمونه سوال کار کنی تا یاد بگیری

با فرمول خوندن هیچ وقت یاد نمیگیری باید سوال زیاد حل کنی تا ببینی اون فرمول رو کجا باید به کار ببری این مهمه اینم همین جور میتونی نکته برداری کنی ولی خب اگر دیدی یاد نگرفتی میتونی درسنامه هم بخونی

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

شیمی هم درسنامه ی خیای سبز برای من فوق العاده بود من سال دوازدهمم تدریس معلمم و متوجه نمیشدم کلاسم نمیتونستم برم کلا دوازدهمم و با همین خوندم باورت نمیشه توی اختصاصیام بالاترین درصد همون زدم واقعا عالی بود

کنار اینا حتما برنامه ریزی داشته باش مرورهم فراموش نکن مثلا توی بازه های سه روزه هفتگی ماهانه اگر مرور نکنی انگاری هیچ کاری نکرده همش فراموشت میشه 

اوهوم مرسی ازتون🤝💕

خواهش میکنم اینا تجربه های خودم بود امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم😍❤😘

اوهوم مرسی ازتون🤝💕

اها اینم یادم اومد حتما تستای اموزشی و تکنیکی رو باهم بزن فقط روی اموزشی دقت نکن سرعت تست زنیت خیلی مهمه روی هر مبحثی که مسلط شدی حتما تستای زمان دار بزن

خواهش میکنم اینا تجربه های خودم بود امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم😍❤😘

قطعا همینطوره😍

مرررسییی که وقت گذاشتین و برام تایپ کردین مهربون🥺😘🤗⁦♥️⁩

براتون آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم😚🤝💕

قطعا همینطوره😍 مرررسییی که وقت گذاشتین و برام تایپ کردین مهربون🥺😘🤗⁦♥️⁩ براتون آرزوی موفقیت و خ ...

همچنین گلم شما هم موفق باشی❤😘🌹

سلام عزیزم خوبی؟🥺⁦♥️⁩

من همونیم که گفتم کنکور دی ام رو خراب کردم 💔

میشه با هم صحبت کنیم😢 گفتی هر وقت حالم بد بود میتونم باهات حرف بزنم⁦❤️⁩

سلام عزیزم خوبی؟🥺⁦♥️⁩ من همونیم که گفتم کنکور دی ام رو خراب کردم 💔 میشه با هم صحبت کنیم😢 گفتی ه ...

سلام عزیزدلم مرسی تو چطوری؟😍

جانم، حتما خیلیم خوشحال میشم اتفاقا منم سرم خلوته هر وقت دوست داشتی بیا با هم دردو دل می کنیم❤

چخبرا نبینم نارحت باشیا دوست قشنگم🤍

سلام عزیزدلم مرسی تو چطوری؟😍 جانم، حتما خیلیم خوشحال میشم اتفاقا منم سرم خلوته هر وقت دوست داشتی ب ...

سلام راستش حالم خوب نیست😢💔

بهمن میخواستم شروع کنم دست و پا شکسته شروع کردم و باز ول کردم 😣

نتایج کنکور دی اومده و خیلییی خراب کردم 😭

هر روز با استرس میخوابم و بیدار میشم نمیدونم باید چیکار کنم فقط 4 ماه مونده و کارم شده گریه😔

مرسی که جواب پیامم رو دادی عزیزم💙

سلام راستش حالم خوب نیست😢💔 بهمن میخواستم شروع کنم دست و پا شکسته شروع کردم و باز ول کردم 😣 نتای ...

چرا درست شروع نکردی دلیل اینکه ول کردی چی بود اخه؟

کاری به نتایج دی ندارم قرار شد اینو بیخیال شی کلا اما مگه نمیخواستی برای تیر بترکونی؟ چرا داری کم کاری میکنی

کی با گریه موفق شده که تو میخوای بشی 

اینا رو نمیگم که نا امید تر بشی دارم میگم که به خودت بیای ابجی قشنگم درضمن چهارماه هم وقت کمی نیست درصورتی که درست بخونی برنامه ریزی شده 

چرا درست شروع نکردی دلیل اینکه ول کردی چی بود اخه؟ کاری به نتایج دی ندارم قرار شد اینو بیخیال شی کل ...

شرایط خونمون خوب نیست

یجورایی نه تنها من همه اعضای خانوادم انگار افسردن

هیچکس نیست باهاش حرف بزنم و خودمو از این شرایط روحی نجات بدم

میانگین درصد کنکور دی ام شده پنج درصد⁦🤦🏻‍♀️⁩

فکر میکنم با این وضعیت افتضاح تا تیر نمیتونم کاری از پیش ببرم

همش با خودم میگم باید بیخیال کنکور شم💔

شرایط خونمون خوب نیست یجورایی نه تنها من همه اعضای خانوادم انگار افسردن هیچکس نیست باهاش حرف بزنم ...

دلیلت اصلا قانع کننده نیست، بخدا که توی همه ی خانواده ها  مشکل هست حتی چیزایی که باور نمیکنی همین که خداروشکر پیشت هستن یه سقف بالا سرته یه غذا گیرت میاد بخوری ینی شرایطت از خیلیا بهتره ولی اگه بخوای کم کاری کنی و اینا رو بهانه کنی ده تا چیز دیگه هم میتونی اضافه ش کنی ولی ببین یه دلیل فقط یه دلیل برای درس خوندنت پیدا کن بهت قول میدم که همون کافیه تا بخوای درس بخونی تو که قلب مهربونی داری تو که خانواده تو دوست داری دلیلتو بذار نجات خانواده ت مطمئن باش لبخندی که با موفقیتت روی لبشون میاری اینقدر دلنشینه که همتون همه چیز و فراموش میکنین بعدم ما قرارمون این شد که به کنکور دی فکر نکنی تمرکزت فقط روی تیر باشه دوست مهربونم دوست نازم دیگه وقتی نمونده ها خواهش میکنم سهل انگاری نکن یه هدف انتخاب کن و برو جلو دیگه به این حاشیه ها فکر نکن چشم بذاری روی هم میبینی تیر شده این فرصت و هم از دست دادی نذار اون روز برسه تو این شرایط فقط با درس خوندنت میتونی به خانواده ت کمک کنی نه با افسرده نشستن یه جا

شرایط خونمون خوب نیست یجورایی نه تنها من همه اعضای خانوادم انگار افسردن هیچکس نیست باهاش حرف بزنم ...

تاپیک به روز شد منم اومدم فضولی! 

عزیزم خیلی طبیعیه که توی کنکوری که با زمانبندی تست نزده باشی و یا درسا رو کامل نخونده باشی درصدات افتضاح بشه چون وقتی اطلاعاتت کم باشه بدتر منفی میزنی و مثبتاتم خراب میکنی 

این که درصدات افتضاح بوده دلیل بر این نیست که در آینده هم خراب میکنی 

هررزمان که مسلط بری سر جلسه قطعا عالی میزنی چون منفی هات کم میشه

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی