2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 53 پست
من که آزمایشی رفته بودم فقط آشنا شم با جو و این چیزا  تازه شروع کردم خوندن ولی راضی بودم از جو ...

حتما همین جوره😍

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

عه حتما مثه ۱۴۰۰ سخت داده بودن ریاضی

در حد اون نه 

ولی هم تسلط خیلی کامل میخواست رو سوالات 

هم هوش و خلاقیت واسه حل مسئله

مخلوق خالق سابق😒،اگه تو تاپیکی منو دیدی بگو برو سر خونه زندگیت نینی‌سایت نون و آب نمیشه:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم کنکور دادم  البته دانشجو  هستم چیزی نخونده بودم  فقط زیست رو زدم  شیمی ریا ...

انشاالله برای تیر برنامه بریز

چه رشته ای میخونی؟

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

فدا سرت عزیزدلم🫂خوبیش اینه که نمیخواد هر بار یه سال صبر کنی امروز رو به خودت استراحت بده شده باشه ی ...

خیلی ممنونم ازتون😢⁦🌹⁦❤️⁩

من هیچی نخونده بودم توقعی از خودم نداشتم فقط خیلی عذاب وجدان داشتم😓

دعا کنید حالم خوب شه بتونم حداقل این شیش ماهو بخونم😔

تو دنیایی که 51 بر 17 بخش پذیره هیچی از هیچکس بعید نیست...⁦👩‍🦯⁩
انشاالله برای تیر برنامه بریز چه رشته ای میخونی؟

ایشالا 

پرستاری

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد...چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد.../ دفاع از وطن، کیش فرزانگی است/گذشتن ز جان، رسم مردانگی است/کسی کز بدی، دشمن میهن است/به یزدان که بدتر ز اهریمن است/ مرا اوج عزت در افلاک توست/به چشمان من، کیمیا خاک توست/سنی که ثبت کردم سن واقعیم نیست میخوام شناسایی نشم مثلا😬 منو تو تاپیک های مربوط به پوست و مو تگ کنیدلطفا❤️ ❤️

در حد اون نه  ولی هم تسلط خیلی کامل میخواست رو سوالات  هم هوش و خلاقیت واسه حل مسئله

۱۴۰۱ برای ریاضیش همون جور که میگی بود 

البته من نخونده بودم اینجور سوالا رو کسایی که برای درسه وقت گذاشتن خوب میتونن بزنن

۱۴۰۱ برای ریاضیش همون جور که میگی بود  البته من نخونده بودم اینجور سوالا رو کسایی که برای درسه ...

هوم 

کلا دارن سال به سال سخت تر میکنن ریاضیو

مخلوق خالق سابق😒،اگه تو تاپیکی منو دیدی بگو برو سر خونه زندگیت نینی‌سایت نون و آب نمیشه:)
خیلی ممنونم ازتون😢⁦🌹⁦❤️⁩ من هیچی نخونده بودم توقعی از خودم نداشتم فقط خیلی عذاب وجدان داشتم😓 دع ...

قربونت

ببین من خواهرت یا مادرت نیستم که نازتو بخرماا🤨از این خبرا نیست پاشو خودتو جمع کن دختر نشد که نشد فدا سرت ولی تیر باید بشه از فردا شروع کن هیچ کس مثه خودت نمیتونه  بهت کمک کنه با غصه خوردن هیچ کس به هیج نمیرسه فقط وقت میکشی

ایشالا  پرستاری

عه خوشبختم منم پرستاری میخونم❤

انشاالله موفق باشی

عه خوشبختم منم پرستاری میخونم❤ انشاالله موفق باشی

مرسی همچنین❤️

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد...چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد.../ دفاع از وطن، کیش فرزانگی است/گذشتن ز جان، رسم مردانگی است/کسی کز بدی، دشمن میهن است/به یزدان که بدتر ز اهریمن است/ مرا اوج عزت در افلاک توست/به چشمان من، کیمیا خاک توست/سنی که ثبت کردم سن واقعیم نیست میخوام شناسایی نشم مثلا😬 منو تو تاپیک های مربوط به پوست و مو تگ کنیدلطفا❤️ ❤️

قربونت ببین من خواهرت یا مادرت نیستم که نازتو بخرماا🤨از این خبرا نیست پاشو خودتو جمع کن دختر نشد ک ...

دقیقا 

من همششش دارم حسرت گذشته رو میخورم

حتی الان دارم میگم کاش از همین فرصت دی ماه استفاده میکردم و یک ماهم رو الکی از دست نمیدادم⁦⁦🤦🏻‍♀️⁩

ولی خیلی ممنون بابت تایپیکتون و اینکه به حرفام گوش دادین و روحیه ای که میدین😢🤝⁦❤️⁩

دقیقا  من همششش دارم حسرت گذشته رو میخورم حتی الان دارم میگم کاش از همین فرصت دی ماه استفاده ...

نه بابا این چه حرفیه 

بخدا با حسرت هیچی درست نمیشه تو فقط به هدفت فک کن به این فک کن که چی میخوای با خودت بگو من باااایددد بدستش بیارم امروز نشد تیر فقط همین مهمه و والسلام 

اینکه بخوای بشینی غصه بخوری گولت نمیزنم تیرم همین جور میشه که امروز شد بعدم ادم تا شکست نخوره که به جایی نمیرسه

من بهت ایمان دارم که میتونی❤

هر چقدر میدونی به خودت زمان بده نه برای غصه خوردن

برای استحرات و تفریح حتی یه هفته ولی بعد سفت و سخت شروع کن🦋

نه بابا این چه حرفیه  بخدا با حسرت هیچی درست نمیشه تو فقط به هدفت فک کن به این فک کن که چی میخ ...

خیلی ممنونم ازتون✋🏼💜

خیلی احتیاج داشتم با کسی حرف بزنم🙂

ممنون که بهم امید دادین:)🤍

خیلی ممنونم ازتون✋🏼💜 خیلی احتیاج داشتم با کسی حرف بزنم🙂 ممنون که بهم امید دادین:)🤍

خواهش میکنم عزیزدلم 

هرجا دلت گرفت خسته شدی یا هر چیزی من گوش شنوا بیا خودتو خالی کن ولی درجا نزن

موفق باشی🤍🦋 منتظر خبرای خوبت هستم😘❤

خواهش میکنم عزیزدلم  هرجا دلت گرفت خسته شدی یا هر چیزی من گوش شنوا بیا خودتو خالی کن ولی درجا ...

مرسی که انقدر خوبین🥺😘⁦❤️⁩

فقط من اینروزا خیلی سردرگمم

چون صفرم نمیدونم باید از کجا شروع کنم 

میشه یه راهنمایی کلی کنید منو⁦♥️⁩