2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 53 پست
دلیلت اصلا قانع کننده نیست، بخدا که توی همه ی خانواده ها  مشکل هست حتی چیزایی که باور نمیکنی هم ...

سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه

مرسی که گوش کردی به حرفام و اینا رو برام نوشتی🙏⁦❤️⁩

نیاز داشتم با کسی حرف بزنم شدیدا احساس تنهایی میکنم

ممنونم از انگیزه ای که بهم میدی🙂⁦♥️⁩

اوهوم باشه من شروع میکنم از امروز

فقط اینکه یه مسئله ای ذهنمو درگیر کرده و اونم اینه که من سال دوازدهم اصلا درس نمیخوندم یعنی عملا چیزی از درسای دوازدهم نمیدونم

دارم فکر میکنم که تمرکزمو تا آخر بزارم روی درسای دوازدهم هم برای نهایی بخونم هم تستی کار کنم برای کنکور و تو کنکور هم فقط درسای دوازدهم بزنم

و بعد از اون برای دی اون سال پایه رو شروع کنم

اما خیلی مرددم و نمیدونم که اینکار درسته یا نه از انجامش میترسم

تو دنیایی که 51 بر 17 بخش پذیره هیچی از هیچکس بعید نیست...⁦👩‍🦯⁩
تاپیک به روز شد منم اومدم فضولی!  عزیزم خیلی طبیعیه که توی کنکوری که با زمانبندی تست نزده باشی ...

سلام خیلی ممنونم 🙏⁦❤️⁩

بله من اصلا مطالعه درست و جمع بندی نداشتم 

بهتره بگم بجورایی صفر بودم توقعی از این کنکور نداشتم و چیزی که ذهنمو درگیر میکرد شرایط فعلیم بود که خب با این وضعیت تا کنکور تیر چیکار باید بکنم اصلا ازین سطح امیدی به کنکور تیر داشته باشم یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خیلی ممنونم 🙏⁦❤️⁩ بله من اصلا مطالعه درست و جمع بندی نداشتم  بهتره بگم بجورایی صفر بودم ...

تمام تلاشتو بکن اگه نشد دی. خوبیش اینه که دوبار در ساله

اما تمام تلاشتو برای کنکور تیر بکن چون دم کنکور کلی تجربه پیدا میکنی و اگه خوب خونده باشی کلی ای کاش سراغت میاد بهتره این ای کاش ها برای کنکور تیرماهت باشه نه دی ماه

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه مرسی که گوش کردی به حرفام و اینا رو برام نوشتی🙏⁦❤️⁩ نیاز داشتم ...

سلام عزیزم مرسی تو خوبی؟😍

کاری نکردم عزیزدلم😘

اول من یه سوال بپرسم هدفت چیه؟

ببین من نمیگم از الان بخونی داروسازی میاری نه اما باور کن چهار ماه وقت کمی نیست من خیلیا رو دیدم از عید شروع کردن دبیری پرستاری یا حتی پزشکی اوردن تازه این درصورتی بود که دروس عمومی هم بودن درسته الانم شرایط سخته اما حجم مطالب خیلی بیشتر بود چرا وقتی این فرصت رو داری میخوای یکسال دیگه هم عمرت رو پای کنکور بذاری؟الان اینو میگی ولی قطعا خودت میدونی پشت کنکور موندن کار راحتی نیست وقتی الان فرصتشو داری بنظرم تمومش کن بره درسته کنکور خیلی چیزا هست اما همه چیز نیست تو میتونی یه رشته خوب بیاری بعد از اون هم خیلی راه های دیگه برای موفقیت های بیشترت هست 

این چهار ماه وقت طلایی هست اصلا سعی نکن با ازمون و خطا پیش بری اشتباه منو تکرار نکن  وقتی یه مشاور یا یه کسی هست که این راه و رفته و تخصصش اینه چرا میخوای خودت تصمیم بگیری؟ ببین حتما حتما هر جور شده از یه مشاور کار بلد کمک بگیر مثه یه راهنما راه رو بهت نشون میده خیلی برات سخت میشه بخوای هم نقشه ی راه رو بکشی هم مسیرو با شک و تردید طی کنی

من واقعا هیچ تجربه ای توی مشاور دادن ندارم میترسم اشتباه راهنماییت کنم اما نظرمنو بخوای اشتباه هست چون خیلی از سوالا ترکیبی هستن. قبول، تمرکز اصلیت روی دوازدهم باشه اما پایه رو ول نکن اگر میبینی زیاده یسری از مباحث رو حذف کن اما بیخیالش نشو بازم میگم از یه مشاور خوب کمک بگیر یه برنامه بهت میده تو فقط میخوای بخونی خیلی میتونه بهت کمک کنه

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

سلام عزیزم مرسی تو خوبی؟😍 کاری نکردم عزیزدلم😘 اول من یه سوال بپرسم هدفت چیه؟ ببین من نمیگم از ا ...

سلام ممنونم خوبم😚💜

هدفم فیزیوتراپیه 

قبلا دو بار مشاور گرفتم اما خیلی برام تاثیری نداشت

راستش برنامه ای که کسی بهم میده رو نمیدونم چرا  نمیتونم خوب اجرا کنم

اگه واقعا بشه تو این مدت فیزیوتراپی آورد میخونم تا همین امسال تمومش کنم اما خیلی دل نگران درسای دوازدهم و امتحانای نهاییم

از طرفی ریاضیمم صفره 

برای همون سردرگمم شاید دوباره مشاور بگیرم

به هر حال خیلی ممنوم ازت که به حرفام گوش میدی و راهنماییم میکنی عزیزم🥺😘⁦♥️⁩

سلام ممنونم خوبم😚💜 هدفم فیزیوتراپیه  قبلا دو بار مشاور گرفتم اما خیلی برام تاثیری نداشت را ...

خداروشکر 

خیلی رشته ی خوبیههههه😍😍

چون به برنامه ای که میدن پایبند نیستی ازش دلسرد میشی بنظرم حتما بگیر قشنگ بهت برنامه میده با خیال راحت میخونی دیگه شک و تردید نداری اگرم نرسیدی تو یه هفته بهش بگو برنامه رو تعغیر بده

بنظرم که میتونی😍نشدم فدا سرت نهایتش دی اصلا به خودت استرس نده🤍

واقعا اینو میگم منم خیلی خوشحال میشم باهات حرف میزنم ولی هدفت خیلی قشنگه😍زیاد توی مجازی وقتتو نگذرون اگه دوست داری هر چند روز یکبار بیا باهم درد و دل کنیم ببینیم به کجا رسیدی❤ بازم میگم تو میتونی💙🦋

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

خداروشکر  خیلی رشته ی خوبیههههه😍😍 چون به برنامه ای که میدن پایبند نیستی ازش دلسرد میشی بنظر ...

مرسی عزیز دلم😘✨

باشه من با به مشاور صحبت میکنم وضعیتمو بهش میگم

خیلی ممنونم ازت که با جمله های قشنگت بهم روحیه میدی😍⁦❤️⁩

مرسی عزیز دلم😘✨ باشه من با به مشاور صحبت میکنم وضعیتمو بهش میگم خیلی ممنونم ازت که با جمله های قش ...

قربونت برم انشاالله نتیجه بگیری

هر وقت دوست داشتی دوباره بیا با هم صحبت کنیم

من منتظرتم با خبرای خوب بیا❤😍

قربونت برم انشاالله نتیجه بگیری هر وقت دوست داشتی دوباره بیا با هم صحبت کنیم من منتظرتم با خبرای خ ...

😘😘😘