2777
2789

بعد از سقط چه از نظر روحی چه جسمی خیلی اسیب میبینی 

من خودم ۴۰ روز خونریزی کردم ولی به خودم اومدم حسابی غدای مقوی ویتامین و امپول تقویتی زدم

از نظر روحی هم خیلی مدیتیشن کمکم کرد

تو همین الانشم عالی هستی ولی میتونی عالی ترم بشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

9 هفته شوهرم ب زور قرص بهم داد انداختم

فعلا ک ب ی ورمم نیس🤦‍♀️

یاد بگیرید چه تو مجازی چ واقعی دل نشکونید درسته فضا مجازیه ولی رباط ک پشت اکانت ها نیست یک انسانه ک قلب و احساس داره.....امضام بمونه ب یادگار برا روزی که چندتا کاربر اینجا بهم تهمت زدن من بخشیدم ولی شاید خدا نبخشه... 

من بچه اولم سقط شد زیاد یادم نیست چون خیلی گذشته اما یادمه خیلی حالم بد بود همش گریه میکردم و طول کشید دوباره حامله شدم ولی گذشت ناراحت نباش عزیزم بسپار به خدای مهربون 

چن روز بود تو خونمون دعوا بود بخاطر اینکه باید سقط کنیم اما خدا روشکر شوهرم رازی شد و سقط نکردیم خیلی خوشحالم که موفق شدم یکیو نکشم

الهی ترو به بزرگیت قسم آرزو قلبیم رو حاجت روا کن/۱۴۰۵/۲/۲۵🤲 درخواست دوستی به هيچ عنوان پذیرفته نمیشود✌️

هفته هفدهم بچم سقط شد يه هفته گذشته هنوز روحم اروم نشده

چرا اخه؟ کار سنگینی کردی که سقط شده؟

الهی ترو به بزرگیت قسم آرزو قلبیم رو حاجت روا کن/۱۴۰۵/۲/۲۵🤲 درخواست دوستی به هيچ عنوان پذیرفته نمیشود✌️

عزیزدلم منم بچه اولم رو تو ۱۶ هفته از دست دادم خیلی سخت بود برام یکم طول میکشه تا اروم بشی ویتامین زیاد بخور و فکرت رو مشغول کن دکترم گفت زیاد فاصله ننداز بعد سه ماه اقدام کن

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐