2777
2789
عزیزدلم منم بچه اولم رو تو ۱۶ هفته از دست دادم خیلی سخت بود برام یکم طول میکشه تا اروم بشی ویتامین ز ...

عزیزم خیلی متاسفم ولی علتش مشخص شد چی بود؟

من همه ازمایشارو دادم ولی معلوم نشد از چی 

میترسم خدایی نکرده ....

مترجم ترکی استانبولی.💕دختر قشنگم مامان بابا منتظرتن با اومدنت زندگیمونو روشن کن💕         
عزیزم خیلی متاسفم ولی علتش مشخص شد چی بود؟ من همه ازمایشارو دادم ولی معلوم نشد از چی  میترسم ...

نه معلوم نشد دكترا ميگن شايد استرس زياد داشتم مثل شوكه شدن ،و ميگن طبيعت جنين ناقص رو خودش از چرخه حذف ميكنه. صحتش رو نميدونم ولي من كلن توو استرس و ناراحتي بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی متاسفم ولی علتش مشخص شد چی بود؟ من همه ازمایشارو دادم ولی معلوم نشد از چی  میترسم ...

منم متاسفانه بدون علت بود بازهم یه بارداری داشتم ک تو هفته ۲۳ ایست قلبی کرد بازم کلی آزمایش دادم دکترم‌میگه بی علته نمیدونم چه خاکی به سرم کنم هی لکه بینی دارم و انقباض تو بارداری هام

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
نه معلوم نشد دكترا ميگن شايد استرس زياد داشتم مثل شوكه شدن ،و ميگن طبيعت جنين ناقص رو خودش از چرخه ح ...

خوشگلم به احتمال زیاد دفعه بعد دکتر هپارین برات تجویز میکنه

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

ترس هم داره واقعا ولي تا خدا نخواد برگ از درخت نميوفته چه رسه بچه آدميزاد ان شالله به خواستت ميرسي

خوشگلم به احتمال زیاد دفعه بعد دکتر هپارین برات تجویز میکنه

آزمایش کاریوتایپ بدید جفتتون حتما. سقط واقعا آدمو نابود میکنه

مترجم ترکی استانبولی.💕دختر قشنگم مامان بابا منتظرتن با اومدنت زندگیمونو روشن کن💕         
ترس هم داره واقعا ولي تا خدا نخواد برگ از درخت نميوفته چه رسه بچه آدميزاد ان شالله به خواستت ميرسي

انشالله جفتمون 💕🫂

آزمایش کاریوتایپ بدید جفتتون حتما. سقط واقعا آدمو نابود میکنه

به دکترم گفتم گفت شما جنینات مشکلی نداره بدنت مقاومت میکنه