بز_سخنگوو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 7583 عنوان تجربیاااا کنکور چطور بود؟ 326 بازدید | 13 پست خسته نباشیییید.لطفا بگید سطح سوالات هر درس چطور بود قشنگا اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤 1401/10/29 | 12:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13241 اسمت فقط🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
سلطان_تعلیق_کاربری۳ عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 281 واقعا آسون بود مخصوصا زمین و زیست ریاضیش افتضاح سخت بود فیزیکش؟
بز_سخنگوو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 7583 حالا بذار از سر جلسه برسن خونه😕 خخخنهه دیدم تو سایت گشت میزنن ک تاپیک زدم😂 اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
بز_سخنگوو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 7583 واقعا آسون بود مخصوصا زمین و زیست ریاضیش افتضاح سخت بود عزیزم موفق باشیفیزیک چی؟ اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
barbi00 عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 13458 فیزیکش؟ فیزیک همون فرمولارو بلد بودی میتونستی حل کنی در حد ۶..۷ تاسوال دوازدهم زیاد داده بودن منم مغزم رو دوازدهم بود در کل امسال از پارسال بهتر بود
بز_سخنگوو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 7583 اسمت فقط🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 😂😂💕 اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22241 خخخ نهه دیدم تو سایت گشت میزنن ک تاپیک زدم😂 ما ده دقیقس نتمون وصل شده احتمالا اونام تاحالا اومدن رسیدن من داداشم زبان داره باید الان کم کم بلند شیم بریم ایشاالله همه خوب جواب داده باشن 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
بز_سخنگوو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 7583 ما ده دقیقس نتمون وصل شده احتمالا اونام تاحالا اومدن رسیدن من داداشم زبان داره باید الان کم ک ... انشالا هر کی زحمت کشیده نتیجش ببینه اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
amor_mio عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 5170 خخخ نهه دیدم تو سایت گشت میزنن ک تاپیک زدم😂 چه سرعت عملی دارن😄😄من یادمه اون سال ک کنکور دادم ساعت ۱۲ونیم رسیدم خونه😄بعد ساعت ۳ دوباره رفتم کنکور زبان دادم🙄گردن برام نموند اون روز هعی یادش بخیر پزشک عمومی
mehria عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 1342 ریاضیش برام خیلی سخت بود اصلا نتونستم بزنم همکلاسی هامم همینطور یهو کلاسی که توش بودم خالی شد
بز_سخنگوو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 7583 ریاضیش برام خیلی سخت بود اصلا نتونستم بزنم همکلاسی هامم همینطور یهو کلاسی که توش بودم خالی شد میگن سخت بوده ریاضی اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤