2821
2789
عنوان

تاپیک قبل

161 بازدید | 7 پست

مجبورم کردین تاپیک قبل رو قفل کنم 😐 به غیر از دعوای من توی تاپیکم ی خانم با ی نفر دیه داشت دعوا میکرد! بعد شما ها دایرکت منو ترکوندین ! ی چن نفر پیشنهاد دوستی دادن من قبول کردم یهو دیدم دایرکتم پر فحشه! نوشته بودین ک توی این وضعیت دغدغتون اینه؟ من دغدغم این نیس ! فقط توی تاپیک ی نفر دعوا شده بود من تاپیک زدم و مقصودم ی نفر دیه بود ک نمیدونم خودش فهمید یا نه ! بعدشم من توی این وضعیت چ کاری از دستم برمیاد؟ الان من دغدغم این باشه ک نت قطعه چمیدونم تظاهرات شده همه چی درست میشه؟ خواهشا یکم فکر کنین بعد صحبت کنین! من ۱۸ سالمه و فک نمیکنم کوچک تر از من توی نی نی سایت باشه ! میخوام بگم من خیلی کوچک تر از اونم ک شما ها رو نصیحت بکنم اما اینو بدونید ک همیشه باید یکم حساب شده صحبت کنین و قبلش ببینین صحبتی ک میکنین حساب شدس یا نه ! من قصد توهین نداشتما الان دوباره آدمو ب بار فحش نگیرین !

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزوم منم چند تا چیز از اینجا بهت بگم

اول اینکه کوچکتر از تو هم هست اینجا

دوم اینکه اینجا و آدم هاش حدی نگیر

سوم اینکه، وقتی علاقه ب ی چیزی داری و میدونی ی جمعیتی، نمی پسندنش

راجبش خیلی صحبت نکن که هم فحش بخوری هم اذیتت کنن

مخصوصا با کسایی که اصلا نمیرن دنبال تحقیق و یا چیز که وفتی ببینن راسته یا دروغ، بده یا خوب

پس فقط فحش میدن

شرط عقل اینه راجب شون باهاشون حرف نزنی

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

اینم درسته

اون حرفاتو میتونی بین رنج سنی خودت و کسایی که بی تی اس می شناسن و هیت میدن بزنی

اینجا الان مخصوصا ی سری خانم بزرگسال هست که حتی نمیدونستن بی تی اس چیه. حتی درک نمیکنن رفتار و حساسیت تو توی این سن و علاقه تو به این موارد چقدر طبیعیه

برای همین درک نشدی،فحش خوردی

فحش هاشون هم برات مهم نباشه

مهم نیست

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز