2777
2789

سلام دوستان .من دختر دومم ۳ماهشه و رفلاکسیه خیلی اذیت میکنه و همش ما دائم به دکتر رفتنیم و هیچ کسی کمکم نیست اصلا .دختر اولم ۵سالشه خیلی ماهه و عاقل ولی جدیدا میزارمش خونه اقوام بهونه منو میگیره کلاساشو نمیره و گریه میکنه .اوضاع خونمونم جوریه که منو شوهرم دائم دستمون به نوزاد بنده 😔 .دوستانی که تجربه دارند و طبق نظر مشاور پیش رفتند میشه بیاید کمک؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داره طفلی، 

کارای بچه رو با شوهرت تقسیم کنین و نوبتی برای دختر اولت وقت بذارین.

دختر اولت رو تو کارای نوزاد مشارکت بدین و همراهش کنین. ممکنه کمی دست و پاگیر بشه ولی باهاش کنار بیاین. 

بعدشم رفلاکس و کولیک یه دوره داره و میگذره،. الکی وقتتون رو تو دکترا تلف نکنین! هزار جور مریضی دیگه هم میگیره بچه تو مطبا... 

من پسرم دو نیم سالش بود دخترم به دنیا اومد نباید دخترت حس کنه توجه تون بیشتر به کوچیکه هست وقتی خوابه همه فکر تو بذار برای بزرگه باهاش بازی کن صحبت کن.هیچ وقت هم نگو تو رو دوست داریم اون یکی و نه یا تو خوشگلی اون نه.مدام بگو هردوتونو دوس دارم

سلام

برای دخترتون گلدون گل بخرید

بهش بگید به مواظبت نیاز داره و ...

تو خونه جوری وانمود کنید با خودتون حرف میزنید، و دارید تعریف دختر بزرگتون رو میکنید

یک سری بهانه هاش به حاطر جلب توجهه

برای کوچولوی دومتون

اگه میخوایید خوب بشه رفلاکسش

روزی ۳ تا ۳۰ سی سی بهش شیرخشک انتی رفلاکس بدید

حتی شیرخشکی بشه و رفلاکس نداشته باشه بهتر از شیر مادره

هم خودتون اذیت میشید هم بچه ها

من دوتا بچه م رفلاکس داشتن زیاد

اولی دکتر و دارو و اذیت و ...

دومی رو همزمان شیرخشکar دادیم

عالی شد حالش

زود خوب شد رفلاکسش

بچه ارومی شد

مخصوصا که بچه دوم باز چالش های خودشو داره که همزمان باید به فکر اولی باشی

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
همینکه میزاریدش جایی بهونه گیرش کرده تقسیم کار کنید یکی رو شما جنع کنید یکی رو همسر اینده نزدیک من ...

شوهرم فقط شبا خونس .دیسک کمر دارم نوزاد همش گریه میکنه شبا که میاد کمکم میکنه 

من پسرم دو نیم سالش بود دخترم به دنیا اومد نباید دخترت حس کنه توجه تون بیشتر به کوچیکه هست وقتی خواب ...

بدبختهانه جوری شد که به هیچ عنوان شیر نمیخوزه و من با قطره چکون دور خونه دنبالش میدوام 

نباید بزاریش خونه کسی،همین کار حس طرد شدگی بهش میده

به نظر من یه پرستار یا کمکی بگیرید اگر همسرت روزها سرکاره و تنهایی

خودتم با دخترت وقت بگذرون مث قبل

بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند

سلام برای دخترتون گلدون گل بخرید بهش بگید به مواظبت نیاز داره و ... تو خونه جوری وانمود کنی ...

ممنونو از نظرتون  جدی یعنی شیر خشکarبگیرم خوب میشه؟؟؟؟اخه هیچی نمیخوره .قبلا شیر خشکش میدادم ولی حالا شیشه نمیگیره چون یمدته ندادم چکار کنم بگیره 

ممنونو از نظرتون  جدی یعنی شیر خشکarبگیرم خوب میشه؟؟؟؟اخه هیچی نمیخوره .قبلا شیر خشکش میدادم ول ...

اره خیلی خوب میشه

حتما شیرخشک انتی رفلاکس باشه

من بچه اولم دو ماهه بود یه دکتر گفت بهش ۳ تا سی سیسی بدی بهتر میشه

ولی از بس اطرافیان گفتن شیرخشک بده ندادم

سر دومی خودم براش کنارش دادم

خیلی بهتر شد

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
اصلا نمیزارمش یبار گذاشتم فقط .

نوزادت هم ببر دکتر براش شیر مخصوص مینویسه خیلی بهتر میشه

کسی نیست بیاد کاراتو کنه؟اشپزی،تمیزکاری و....

بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز