الینا۷۲۹۳ مدیر عضویت: 1401/06/24 تعداد پست: 256 عنوان زلزله خوی😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 32 پست از ظهر فقط داریم میترسیم انقد شدید بودم قلبم داشت وایمیستاد تورو خدا دعا کنید چیزی نشه😭😭😭😭 1401/10/29 | 00:55 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mosiuw عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 1270 آره عزیزم امسال خیلی میاد😭اونم از نوع شدید😭 هعی خدا خودش رحم کنه خیلی وحشتناکه من کرجم ی بار اینجا زلزله اومد از زندگی افتادیم ملت تو اون هوا چادر زدن تو کوچه خوابیدن
الینا۷۲۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/24 تعداد پست: 256 انشالله که چیزی نمیشه عزیزم ما هم تبریزیم ولی من چیزی نفهمیدم انشاالله گلم دعا کنید برامون🙏
الینا۷۲۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/24 تعداد پست: 256 ما تکاب هستیم شهرما زلزله نمیاد چون زیرمون پراز طلاس 😁 خوشبحالتون پس گلم، واسه ما دعا کنید.
مملو_از_خیال_او عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 3006 سلام همشهری ،منم فامیل زیاد دارم خوی،وقتی شنیدم خیلی ناراحت شدم،امسال خوی کلا زلزله بارونه،انشالله که هیچی نمیشه آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
الینا۷۲۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/24 تعداد پست: 256 ن دیگه نترس عزیزم من ظهر تنها یودم خونمون طبقه ی سوم فک کردم لحظه آخرمه خیلی ترسیدم بدو بدو رفتم پای ... وای عزیزم نه من نمیتونم راحت باشم از خونمون که زدیم بیرون الانم از ترس نمیتونم بخوابم.
مملو_از_خیال_او عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 3006 تابستون که خوی زلزله اومد من خوی بودم شب اومد واااای یجوری زلزله شد کل شیشه ها یه صدای وحشتناکی دادن من سکته کردم،الانم دقیقا حالتونو میفهمم آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
الینا۷۲۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/24 تعداد پست: 256 سلام همشهری ،منم فامیل زیاد دارم خوی،وقتی شنیدم خیلی ناراحت شدم،امسال خوی کلا زلزله بارونه،انشالله ک ... آره عزیزم امسال دیگه از دست این زلزله بخدا آروم و قرار نداریم امروز هم که واویلا😭
الینا۷۲۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/24 تعداد پست: 256 تابستون که خوی زلزله اومد من خوی بودم شب اومد واااای یجوری زلزله شد کل شیشه ها یه صدای وحشتناکی دادن ... آره گلم این از اونم بدتر بود کلا وسایلای خونم همشون شکستن خونه پر از شیشه اس زدیم بیرون.😔😔
الینا۷۲۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/24 تعداد پست: 256 اره عزیزم انشاالله خدا خودش حافظمون باشه گلم.