2777
2789
همیشه خوب باشید الهی🐥🥰🌷

عزیزدلمی🩵🫂🦋🥰

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قرص برای روده تحریک پذیرم خوبه دکتر به منم دادمن ibs دارم 

درسته عزیزم 

منم روده تحریک پذیر دارم 

ولی در اصل برای درمان دردهای معده اس

من واسه روده آزاتوپرین میخورم یه دونه قبل ناهار

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

باشه دستت درد نکنه دعات میکنم😘😘

فدات عزیزم ایشالله شفای کامل🫂🥰😘

من بعد زایمان هل زیاد مثلا ۱۰ تا دونه هل میکوبندم می‌ریختم تو آب‌جوش با نبات میخوردم بهتر میشدم شاید ...

توی دوران زایمان چکامیکردی؟ اره سوزشم داره گلی نه ب پشتم نمیزنه.. خیلی حالم بده خیلی.. حالت تحوع واستفراق ومعده دردشدید.. بخداازگشنگی دارم میمیرم امانمیتونم چیزی بخورم یک هفتس

توی دوران زایمان چکامیکردی؟ اره سوزشم داره گلی نه ب پشتم نمیزنه.. خیلی حالم بده خیلی.. حالت تحوع واس ...

منم همین بودم اصلا رب انار و ترشی نخور مخصوصا رب انار بعدش یه معده دردی میگیری ناجور تو بارداری من قرص نخوردم گفتم شاید ضرر داشتع باشه ولی تورو دکتر ببین چی میگه