من بعد زایمان هل زیاد مثلا ۱۰ تا دونه هل میکوبندم میریختم تو آبجوش با نبات میخوردم بهتر میشدم شاید چند دقیقه اول شدتش بیشتر شه اما بعدش خوب میشه اما نمیدونم برا شما هم اثر کنه یا نه ،سوزش هم داری؟دردش به پشتت هم میزنه؟
وای نه هیوسین آنتی کولینرژیکه خیلی عوارض داره😬 مشکلات زندگی تازه شروع شده واقعاً نمیشه از استرس دور ...
گلم خودم مشکل گوارش دارم
اتفاقا هفته پیش
دکتر گوارش بودم
دکترم فوق تخصص گوارشه
ازش پرسیدم درمورد عوارض هیوسین گفتش در بیماری گوارش اثر سو نداره التیام بخشه
درسته الان تمام زندگی پر از استرسه
ولی هیچ چیز ارزش سلامتیو نداره
مراقب خودت باش🩵
یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫
یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫
گلم خودم مشکل گوارش دارم اتفاقا هفته پیش دکتر گوارش بودم دکترم فوق تخصص گوارشه& ...
ممنونم انشالا شما هم خوب بشید🥰
نمیدونم والا راستش تا جاییکه ما او درسمامون خوندیم عوارض داره ولی باید برم دکتر تغذیه تا برنامه غذایی سالم برام بنویسه و ورزش شروع کنم چون قرص یه درمان موقته باید ریشه ای حل بشه این موضوع...🙂💔
نر بوگندو نه درخواست دوستی بده نه ریپلای کن فهمیدی یا بیام حالیت کنم عقب مونده🖕🏿
منم پدرم دراومده قرصم اثر نداره روم،شما قرص معده میخورین خوب میشین؟؟من دائما هم بی حالم
قرص گلپرمن بخور خونوادم مصرف میکنن
خوب شدن
ممنونم انشالا شما هم خوب بشید🥰 نمیدونم والا راستش تا جاییکه ما او درسمامون خوندیم عوارض دار ...
همچنین عزیزدلم❤️درسته تغذیه مناسبه واسه درمان موثر
ولی بیماری من ارثیه دیگ با دارو باید کنترل بشه
چند روز پیش دادم به زنداداشم کلی دعام کرد گفت از درد معده نجاتم دادی
ایشالله مصرف کنی کامل خوب شی،
نیم ساعت قبل ناهار وقبل شام
منم یه مدت درد داشتم متخصص برام نوشت خوردم خوب شدم