2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا راه حلی داری یکم بهترشم؟ 

من بعد زایمان هل زیاد مثلا ۱۰ تا دونه هل میکوبندم می‌ریختم تو آب‌جوش با نبات میخوردم بهتر میشدم شاید چند دقیقه اول شدتش بیشتر شه اما بعدش خوب میشه اما نمیدونم برا شما هم اثر کنه یا نه ،سوزش هم داری؟دردش به پشتت هم میزنه؟

بله به خدا استرس ندارم هیوسینم خوردم  قرص ضد استرسم خوردم خوب نشده روانپزشکم رفتم

سلام هر روز صبح ناشتا چند تا انجیر خشک بخوراگه میتونی انجیر خشکو بزار توی یه ظرف روش عسل بریز بعد از دوهفته ناشتا بخور البته اگه دیابت نداری 

🌹خدایا ممنونم که همه جا هوامو داری 🌹

وای نه هیوسین آنتی کولینرژیکه خیلی عوارض داره😬 مشکلات زندگی تازه شروع شده واقعاً نمیشه از استرس دور ...

گلم خودم مشکل گوارش دارم 

اتفاقا هفته پیش 

دکتر گوارش بودم 

دکترم فوق تخصص گوارشه 

ازش پرسیدم درمورد عوارض هیوسین گفتش در بیماری گوارش اثر سو نداره التیام بخشه

درسته الان تمام زندگی پر از استرسه 

ولی هیچ چیز ارزش سلامتیو نداره 

مراقب خودت باش🩵

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

راستی دوستان فقط درمان کافی نیست

باید رژیم غذایی هم داشته باشید

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

گلم خودم مشکل گوارش دارم  اتفاقا هفته پیش  دکتر گوارش بودم  دکترم فوق تخصص گوارشه& ...

ممنونم انشالا شما هم خوب بشید🥰

نمی‌دونم والا راستش تا جاییکه ما او درسمامون خوندیم  عوارض داره ولی باید برم دکتر تغذیه تا برنامه غذایی سالم برام بنویسه و ورزش شروع کنم چون قرص یه درمان موقته باید ریشه ای حل بشه این موضوع...🙂💔

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

منم پدرم دراومده قرصم اثر نداره روم،شما قرص معده میخورین خوب میشین؟؟من دائما هم بی حالم

قرص گلپرمن  بخور خونوادم مصرف میکنن

خوب شدن 

ممنونم انشالا شما هم خوب بشید🥰 نمی‌دونم والا راستش تا جاییکه ما او درسمامون خوندیم  عوارض دار ...

همچنین عزیزدلم❤️درسته تغذیه مناسبه واسه درمان موثر 

ولی بیماری من ارثیه دیگ با دارو باید کنترل بشه

عزیزم قرص چیه؟؟معده؟

اره فدات شم 

مادر خواهر وشوهر خواهر استفاده کردن 

چند روز پیش دادم به زنداداشم کلی دعام کرد گفت از درد معده نجاتم دادی 

ایشالله مصرف کنی کامل خوب شی،

نیم ساعت قبل ناهار وقبل شام 

منم یه مدت درد داشتم متخصص برام نوشت خوردم خوب شدم