2777
2789
عنوان

استرس زندگیتون چیه؟🖤

371 بازدید | 36 پست

بگین صحبت کنین راجبش :)

من خودم استرس اینو دارم ک این وضعی ک الان توشم ثابت بمونه زبانم لال🖤🙃

ایمَه وَ جَهَنِم ترسِنِن چَمان ایرَه بِهِشتَه..!😹🚶‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه تو این خونه بمونم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

به خاطره یه سری مشکلات هنوز نتونستم پروژه رو پاس کنم ولی واحد های دیگرو به موقع پاس کردم الان چهارمین ترم میخوام پروژه رو بردارم دانشگامم سراسری به نظرتون قبول میکنن؟🥺

بزرگ ترین استرسم این فعلا

برای........تو بنویس❤️

کنکور فردام ؛ اینک عشقم با يکي غیر من ازدواج کنه!

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             

استرسم الان خوابیده😐😐 خروپف میکنه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷