2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویتامین دی ربطی به یبوست نداره منم زمستونهاچون هواسرده وهم چون مثل تابستون تحرک کمترومیوه های ملین کمتره یبوستم بیشترمیشه انجیروآلوبخارا یابرگه زردالو ازشبرخیس کن صبح باابش بخور.یاخاکشیرولرم یااب ولرم ناشتابخور سالادکاهو باروعن زیتون.برنج وخرمالو وموز نخور .کیوی وگردو هم برات خوبه

ویتامین دی ربطی به یبوست نداره منم زمستونهاچون هواسرده وهم چون مثل تابستون تحرک کمترومیوه های ملین ک ...

عزیزم آخه من هروقت قرص های آهن یا ویتامین مصرف میکنم یبوستم خیلی زیاد میشه گفتم ممکنه بخاطر ویتامین دی باشه

عزیزم آخه من هروقت قرص های آهن یا ویتامین مصرف میکنم یبوستم خیلی زیاد میشه گفتم ممکنه بخاطر ویتامین ...

قرص آهن عادی یبوست میاره.فیفول بخور یبوست و مشکلات گوارشی نمیاره

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره... 

درمان. صددرصدی   یبوست -حتما بخونید

میری دسشویی آب رو باز میکنی تا ولرم بشه-سر شیلنگ آب که باز هست رو میذاری روی مقعد و یکم فشار میدی-طوری که آب کامل از مقعد وارد روده بشه -حدود یک دقیقه طوری که احساس شکم درد کنی و تحمل آب تو بدن برات غیر ممکن بشه-بعد تو همین حالت یک دقیقه وایمیسی یا حتی خودتو تکون میدی و بالا و پایین میپری-بعد آروم آروم آب داخل بدنت رو ول میدی بیاد بیرون .شک نکن خوب میشی-(فقط قبل و بعد انجام کار سر شلنگ رو با مایع صابون خوب میشوری)

(اولش شاید یکم استرس داشته باشی ولی باید سعی کنی کامل انجام بدی چون اگه آب نره تو فایده نداره-بعدها دیگه عادی میشه)

به این کار میگن عمل تنقیه-که البته کالاهای پزشکی دستگاهشم دارن -هیچ عوارضی هم نداره-هفته ای یبار از قدیم توصیه شده واسه پاکسازی روده انجام بشه-دکترا میدونن اینو ولی به کسی نمیگن 

کتاب از س ک س  تا فراآگاهی از اشو