2777
2789
عنوان

بدترین بیماری از نظر شما چیه

148 بازدید | 12 پست

سلام من چند سال از جونیم درگیر بیماری بودم از جمله اختلال دوقطبی و ورم معده ولی از نظر خودم بدترین عذاب برای من ورم معدام بود که هر کاری کردم خوب نشد و هنوزم با دردش درگیرم متاسفانه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ورم معده داشتم تو بچگی چندسال زیر نظر دکتر بودم کامل خوب شدم اما بدترین بیماری افسردگیه

منم تحت نظرم چند ساله ولی خوب نشدم با دارو همه کارم کردم افسردگی که با دارو خوب میشه

بنظرم بدترینش مشکلات روحیه...دردجسمانی خیلی قابل تحملتر از درد روحیه...یکیشو تو زندگیم دارم...مدام بدبینه،تهمت میزنه،بددله،تعادل روحی و روانی نداره با اینکه قرص اعصاب میخوره ولی باز زندگی رو برای هممون جهنم کرده....کاش روزی هزار بار درد جسمی رو میکشیدم ولی این آدم اخلاقش درست میشد....دیگه نمیکشم،با کاراش آبرو برامون نذاشته....لطف برای شفاش دعا کنین،حالم خیلی بده......

مامانم پارکینسون داره خیلی مریضی بدیه نمیتونه بدون خوردن قرص راه بره وقتی راه میره یدفعه پاهاش قفل میشه یه وقتی میخوهد بلند شه خیلی طول میکشه تعادل نشستن نداره جدیدا زیاد تکون میخوره همش سردش میشه عرق میکنه وقتی اینجوری مامانمو میببنم جیگرم آتیش میگیره

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

مامانم پارکینسون داره خیلی مریضی بدیه نمیتونه بدون خوردن قرص راه بره وقتی راه میره یدفعه پاهاش قفل م ...

بله آدم واقعن جیگرش کباب میشه من فقط ۲۹ ساله دلم خیلی به حال خودم میسوزه چه برسه به دیگران ای کاش راه حلی داشت

بله آدم واقعن جیگرش کباب میشه من فقط ۲۹ ساله دلم خیلی به حال خودم میسوزه چه برسه به دیگران ای کاش را ...

ای کاش خدا هیچ وقت ما رو با بیشتر از تحملمون امتحان نمیکرد

بله آدم واقعن جیگرش کباب میشه من فقط ۲۹ ساله دلم خیلی به حال خودم میسوزه چه برسه به دیگران ای کاش را ...

آخی عزیزم میدونم چی میگی آدم از زندگی هیچ لذتی نمیبره بخدا منم همش دارم از مامانم نگهداری میکنم بخاطره مامانم نمیتونم هیچ جا برم  ان شاالله خدا معجزه کنه خوب بشی امید داشته باش من معجزه رو پارسال بچشم خودم دیدم همسرم زبانم لال پارسال نزدیک بود 

کلیه اشو از دست بده 4بار دیتلیز کرد دکتر بهمون گفت این آخرین دیالیز اگه جواب داد که داد اگه نداد باید همیشه بیاد دیالیز کنه باورت نمیشه خدا معجزه کرد دیالیز چهارمی جواب داد ولی الان باید خیلی رعایت غذایی کنه بخدا الان اینو نوشتم اشک تو چشمام جمع شده البته خیلی دعا کردم نماز امام زمان خودم لطفاامیدتو از دست نده تو خوب میشی به امیدخدا

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️