2777
2789
عنوان

حاملگی و عکس سونو

271 بازدید | 17 پست

سلام من امروز هفته هفتم تموم شد رفتم سونو، تو سونو دوتا ساک بارداری تشکیل شده یکیش جنین و قلب داره ولی اون یکی خالیه 

احتمال داره که جنین تو ساک تشکیل بشه؟ یا نه تمومه دیگه 

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚

چون خالیه احتمالا پوچه

ولی اگه جنین بود شاید قلبش تشکیل میشد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون خالیه احتمالا پوچه ولی اگه جنین بود شاید قلبش تشکیل میشد

یعنی احتمال نداره اصلا دیگه؟ 

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚
ببخشید برام سوال پیش اومد اگه تشکیل نشد چی میشه؟

نمی‌دونم ولی یا باید جذب بشه یا دفع دیگه 

یعنی دوقلو بوده اون یکی پوچه؟شاید هفته دیگه قلبش تشکیل شد..برو دکتر ببین چی میگه

بله انگار دو قلو بوده ولی ۵ هفته که رفتم دکتر اصلا بهم نگفت دوتا ساکه .امروز رفتم اصلا تعجب کردم. احتمال نداره تشکیل بشه؟

هفته ۷ خالیه نه عزیزم

جذب میشه یا دفع؟ اطلاعی داری گلم؟

فک کنم جذب میشه عزیزم

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی♥️

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی♥️

قربونت ان شاالله نی نی تو سالم بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

سلام استارتر دوقلو شد یا نه؟

سلام عزیزم.. دوتا ساک بود ولی یه جنین تشکیل شد متاسفانه