6655nafiseh مدیر استارتر عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 1573 عنوان کیک 49 بازدید | 10 پست چکار کنم کیکم بوی تخم مرغ نده و خوشمزه بشه بافتم خیلی نرمه ولی مزه اش خوب نیست چرا؟ 1401/10/28 | 20:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
علوی_بانو عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 418 بچه من ایقد گریه کرد خودشو زد زمین گفت کیک میخوام یکی توی ماهیتابه درست کردم نمیدونم چی داخلش دراومد بیشتر داره گریه میکنه
hooom عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 30574 تخم مرغ رو نیم ساعت قبل بذار بیرون تا دمای محیط برسه... خیلی زیاد و خوب هم بزن تا سفید و کف دار بشه... دور گیری کن دور ظرفت تخم مرغ نمونه... وانیل به اندازه کافی بزن کم نزن... وانیلت تازه باشه و خراب نباشه... امضا ندارم اثر انگشت زدم
6655nafiseh مدیر استارتر عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 1573 واسه من بافتم خوبه نرم ولی طعم تخم مرغ حس میکنم میده
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 23448 حس میکنم تخم مرغ رو خوب همنمیزنیو خوب وانیل نمیریزیگرچه اگر وانیل زیاد هم بشه تلخ میکنه کیک روبه اندازه باید بریزی الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
6655nafiseh مدیر استارتر عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 1573 تخم مرغ رو نیم ساعت قبل بذار بیرون تا دمای محیط برسه... خیلی زیاد و خوب هم بزن تا سفید و کف دار بشه. ... سفیدش و جدا هم میزنم و ظرفوبرمیگردونم نمیریزه
6655nafiseh مدیر استارتر عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 1573 حس میکنم تخم مرغ رو خوب همنمیزنی و خوب وانیل نمیریزی گرچه اگر وانیل زیاد هم بشه تلخ میکنه کیک رو ... خیلی هم میزنم جدا از هم هم میزنم
hooom عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 30574 سفیدش و جدا هم میزنم و ظرفوبرمیگردونم نمیریزه لازم نیست جدا کنی با هم بزنی هم مشکلی نیست... شاید زرده ش رو کم هم میزنی... اینایی که گفتم رو رعایت کنی بو نمیگیرع امضا ندارم اثر انگشت زدم
6655nafiseh مدیر استارتر عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 1573 لازم نیست جدا کنی با هم بزنی هم مشکلی نیست... شاید زرده ش رو کم هم میزنی... اینایی که گفتم رو رعایت ... مرسی ولی آنقدر بافتم لطیف و نرم شده
hooom عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 30574 مرسی ولی آنقدر بافتم لطیف و نرم شده من که حوصله ندارم جدا بزنم😄 امضا ندارم اثر انگشت زدم