2777
2789

تخم مرغ رو نیم ساعت قبل بذار بیرون تا دمای محیط برسه... خیلی زیاد و خوب هم بزن تا سفید و کف دار بشه... دور گیری کن دور ظرفت تخم مرغ نمونه... وانیل به اندازه کافی بزن کم نزن... وانیلت تازه باشه و خراب نباشه... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس میکنم‌ تخم مرغ رو خوب هم‌نمیزنی

و خوب وانیل نمیریزی

گرچه اگر وانیل زیاد هم بشه تلخ میکنه کیک رو

به اندازه باید بریزی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

سفیدش و جدا هم میزنم و ظرفوبرمیگردونم نمی‌ریزه

لازم نیست جدا کنی با هم بزنی هم مشکلی نیست... شاید زرده ش رو کم هم میزنی... اینایی که گفتم رو رعایت کنی بو نمیگیرع

امضا ندارم اثر انگشت زدم
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز