2777
2789

شنبه میخوام برم شهرخودمون ۸ساعت راهشه اگه پشت ماشین درازبکشم وهر۲ساعت پیاده شم بازم خطرناکه یانه توماشین نشینم کل راهودرازبکشم

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ شوهرم قبول میکردمامانم میومد اینجا ولی چون قبول نمیکنه منم تنهایی نمیتونم ک بچه رونگهدارم حدقل باید ۱ماه مامانم نگهداره منم یادبگیرم میگه اگ میخوای توبروپیش مامامت 

عزیزم من تو هفته 33 با ماشین شخصی مسیر 6 ساعته رو رفتم دراز نکشیدم 1 ساعتی یکبار پیاده میشدم اوایل بارداری هم هماتوم داشتم و اواخرش خطر زایمان زودرس اما چاره ای نبود باید میومدم شیراز تا پیش مامانم باشم اما محل زندگی و کارم جای دیگه بودم

وای توروخدا هفته 32 خیلی دیره برای مسافرت  از دکترت بپرس حداقل

مجبورم اینجاکسیوندارم بیادبچه رونگهداره یاتوبیمارستان پیشم بمونه دکترم میگه ریسکه ولی آخه چیکارکنم😔

عزیزم من تو هفته 33 با ماشین شخصی مسیر 6 ساعته رو رفتم دراز نکشیدم 1 ساعتی یکبار پیاده میشدم اوایل ب ...

عزیزم راحت بودی باماشین شخصی اخه میگن باید پشت ماشین درازبکشی وهر۱ساعت پیاده شی

وا یعنی چی برای چی قبول نمیکنه عجبااا !!!

دعواکردن میگه نمیخوام بیادخونه من اگ میمونی تهران من یکیو پیدامیکنم بیادبیمارستان بچه روهم ازاینترنت یادمیگیریم حموم کردنشو بچه عروسک نیس ک بدم دست شوهرم گناه داره منم میخوام برم پیش مامانم بچه ک ب دنیااومدحدقل ۱ماه نگهداره منم یادبگیرم

عزیزم راحت بودی باماشین شخصی اخه میگن باید پشت ماشین درازبکشی وهر۱ساعت پیاده شی

من جلو نشستم گلم نسبتا راحت بودم اما خب نمیتونستم دراز بشکم احساس میکنم با دراز کشیدن تکونای ماشین بیشتر آدمو اذیت میکنه مال منم خب اگه میخواستم از دکتر بپرسم حتما میگفت ریسکه اما خب چاره ای نبود مجبور بودم مامانم اینا اومدن دنبالم