2777
2789

سلام عزیزم 

من ۱۹ سالمه ، ۱۰۸ کیلو با ۱۷۶ قد 

۴۰ کیلو هم اضافه وزن دارم 

اگه هر روز یکساعت ورزش کنم با تلویزیون فیتنس 

چجوری تغذیه رعایت کنم ؟ 

برنج و اینارو چقدر بخورم ؟ 

تو چه مدت پیش بینیه کم کنم ؟ 

لطفااا لایک نکن عزیزم🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقد به همچین کسی نیاز داتیم اینجا،عزیزم من کیفوز دارم با حرکات اصلاحی ستون فقراتم صاف میشه یا نه فقط حرکت بدنسازی میدن و انحناش با عضله پر میشه و اون ستون فقزات همونطوری خم میمونه؟برام خیلی مهمه یه مربی گفته برام درست میکنع ولی میترسم موقتی باشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

شنا لاغر و کشیده میکنه؟

و سینه و باسن رو کوچیک نمیکنه؟

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

سلام عزیزم من خیلی گودی کمر دارن 

خیلی هم باسنم کشیده عقب 

از نظرت رو شکم خوابیدن تاثیر بد دارن روی گودی؟ 

چه ورزشی برم درست بشه

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

چگونه شکم خود را تختتتتتتت کنیم چگونههههههه

اولین نکته در داشتن شکم تخت اصول تغذیه هست به بیان ساده تر باید بهت بگم که شکم توی آشپزخونه تخت میشه و در کنارش ورزش های هوازی بسیار موثر هستند و هر دوی اینا باید با هم و در کنار هم باشند، نمیشه که تو سالن ورزش کنید و شب برید خونه غذای چرب و چیلی بخورید یدونه نون بخورید. پس تغذیه در داشتن شکم تخت حرف اول رو میزنه و در کنارش ورزش

سلام ی رشته ورزشی میشه معرفی کنید ک هم باعث افزایش توانایی بشه چون من خیلی ضعیفم و زود خسته میشم نمخام عضلانی شم فقط قوی شم یکم حتی کلاچ ترمز یا فرمون و ماسین و کار میکنم دست و پام درد میگیره و میلرزه و هم اینکه روی کشیدن شدن قد کمک کنه میدونم بلند نمیشه دیگ قدم اما میخواستم کشیده تر بنطر برسه 

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤

[QUOTE=269954182]سلام عزیزم  من ۱۹ سالمه ، ۱۰۸ کیلو با ۱۷۶ قد  ۴۰ کیلو هم اضافه وزن دارم  اگه هر رو ...[/QUOTE بهت تبریک میگم که تصمیم گرفتی که وزن کم کنی عزیزم، محدوده وزنی شده باید بین ۵۷تا ۷۷ کیلو باشه شما ۳۰ کیلو اضافه وزن داری اول باید مطمئن بشی که مریضی خاصی نداشته باشی مثل اختلال عملکرد در غده تیروئید یعنی اول باید چکاپ و آزمایش بدی اگر کاملا سالم بودی باید ببینیم که در روز چند کلیو کالری مصرف می‌کنی بعد باید برای شما برنامه طراحی بشه تا میزان سوزاندن کالری روزانه شما بیشتر از کالری دریافتی شما باشه اینجوری حتما وزن کم می‌کنی، ولی با توجه به وزن زیاد شما بنظر من از پیاده روی با شدت بالا شروع کن منظور ازشدت بالا جوری باید پیاده روی کنی که به نفس نفس زدن بی آفتی و عضلانی روزانت رو نصب به قبل کم کن شیرینی های مصنوعی رو از غذای حذف کن بعد از اینکه وزنت کمی اومده پایین میتونی تو خونه ورزش کنی و احتمالات آسیب به مفاصل کمتر هست 

[QUOTE=269954182]سلام عزیزم  من ۱۹ سالمه ، ۱۰۸ کیلو با ۱۷۶ قد  ۴۰ کیلو هم اضافه وزن دارم & ...

عزیزم چکاپو اخیرا دادم تیرویید ندارم 

تنبلی تخمدان دارم ولی یه دوره دارو مصرف کردم الان مصرف نمکنم 

شرایط قدرت بدنیم خوبه یعنی باورزش اینا اکی ام فقط چااااقم زیاد 😂🤕  

بقیشم نفهمیدم چکار کنم ؟😅🤔

لطفااا لایک نکن عزیزم🙃
وای چقد به همچین کسی نیاز داتیم اینجا،عزیزم من کیفوز دارم با حرکات اصلاحی ستون فقراتم صاف میشه یا نه ...

اول باید ببینیم که کایفوز شما ساختاری هست یا عملکردی اگر عملکردی باشه که به علت پوزیشن های بد و ضعف عضلات اتفاق می‌افته حتما درست میشه عضلات سینه ای شما در کایفوز کوتاه میشه و عضلات ذوزنقه کش میآیند و ضعف عضلات شکمی به همین ترتیب کایفوز ایجاد می شود، درست می شود حتما به مربی حرکات اصلاحی مراجعه کنید و برنامه بگیرید.  

شنا لاغر و کشیده میکنه؟ و سینه و باسن رو کوچیک نمیکنه؟

منظور شما شنا به چه شکل هست به شکل تفریحی؟ یا شنای استقامتی؟ در هر ورزشی اگر هدف شما کم کردن وزن باشد چربی سوزی اتفاق میافتد و بافت سینه و باسن هم از چربی ست پس مطمئنا این اتفاق می افتد منظورم سینه و باسن کوچک می شود اگر قصد دارید کاهشی وزنی اصولی داشته باشید و بدن زیبا نقش تغذیه در ورزش نباید دست کم گرفته شود 

واسه چاق شدن داداشم چی بخوره حدود هشت نه کیلو چاق بشه تو یه ماه و نیم؟؟؟؟ 

عزیزم در یک ماه و نیم به هیچ عنوان نمی شود ۹ کیلو چاق شد مگر اینکه فرد مشکل جدی داشته باشد، اصولی ترین روش افزایش وزن و حتی کاهش وزن هفته ای یک کیلو گرم می باشد، ورزش کند وقتی فعالیت می کند بدنش نسبت به قبل کالری بیشتری طلب می کند و خودش شروع می کند به بیشتر خوردن و در خوردن هم باید از غذاهای پر پروتئین استفاده کند