2777
2789
عنوان

فردا کنکوره!!!!

270 بازدید | 26 پست

فردا قراره کنکور تجربی برگزار بشه ، اگه حرفی ، تجربه ای ، مشاوره ای .... دارین حتما بگید که بچه ها استفاده کنن 

خودم : بیخیال استرس و اینا باشید . تو زندگی مشکلات بزرگتر و سختی های زیادی هست نباید از الان خودتونو نابود کنید ، با روحیه کافی و توکل به خدا آزمونتونو بدید❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چهارمین کنکورمه ولی کنکور انقدر داغونم کرد که اصلا دیگه برای ایندفعه نه خوندم نه استرس دارم بهمن هم میرم دانشگاه

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

عع ینی داداشم کنکور داره😐💙

l Miss me 🙂🖤            به الاغ الماسم بدی،باز یونجه میخواد.بحثِ لیاقتِ🙂🖤    از چیزی ک میخای دست نکش🫀❤️‍🩹  💉 فکت : غر غر کردن دخترا رابطه مستقیمی به میزان علاقه اونها نسبت به اون شخص داره🙃🫂   چرا همیشه اونایی ک خیلیییی دوسشون داری ناراحتت میکنن؟!    انقد حوصله ندارم ک‌ همه رفتاراتون به درک:)       ولی معرفت فقط این ک میگف هیج کس جاتو نمیگیره با اکانت فیک مخشو زدم😔🤣🖐🏻  اگه دیدی یکی سر یه حرف کوچیک ازت ناراحت شد ،بدون خیلی دوست داره؛) همتون #فیکین یکی از دلایل آرامش من اینه ک مهم نیس دیگران چه فکری راجبم میکن اونا اگه بلد بودن یه فکری راجب زندگی خودشون میکردن . . . ! هم بد اخلاقم ،هم بی حوصله هم عکسام افکته به کسی ک بتونه تحملم کنه باید مدال داد😐🖐🏻#💚🌱

استرس نداشته باشن همین استرس خوره همه چیزه

انشالله موفق و سربلند باشین

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

فردا کنکوره نوبت اول ۱۴۰۲ هست

دی ماه

هدفتون رو درست و با آگاهی انتخاب کنید و بهش علاقه داشته باشید نه صرفاً واسه پول و پرستیژ

مستند راه قریب رو الان دیدم ، خیلی خوب بود ، بعد از کنکورِ دی ماه ببین 

الان نگاه نکن ذهنت و درگیر میکنه

فقط دس از سر کنکورهای فامیل بردارین ما هیچی نمیخوایم باتشکر :زخم خورده از فک و فامیل و عره و اوره و ...

به مامانم گفتم من اصلا عید نمیام پیشِ فامیلا 

گفتم اگه کسی سوال کرد از دخترت چه خبر بگو : مرده ! مگه واسه شما فرقی هم میکنه ...