2777
2789
عنوان

آش دوغ با حبوبات بیشتر کسی بلده ؟

217 بازدید | 26 پست

فقط نخود نباشه حبوبات بیشتر هم باشه 

سبزی ندارم نمیش علف ریخت ؟ 😂 شوخی کردم فقط سبزی سرخ کرده مخصوص قرمه دارم ☹️ 

نخود و حبوبات دیگ هم بریزم ؟ شما چطوری درست میکنین ؟

کلم‌توش بریز خیلی خوشمزه میشه یه بافت نرمم داره ولی حبوبات دگ نریز توش برنج و نخود با سبزیش بسه

عکس پروفایلم خودمم😉راستی اگه نظرت با من یکی نیست الکی نپر بهم فقط رد شو😉خانم محترم از سنت خجالت بکش کم گزارش بزن😁😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط با نخود خوردم. سبزی هم برای آش خیلی مهمه. سرخ شده که بد میشه. میخوای فعلا نپز تا سبزی بخری. یا نیم کیلو آماده بخر

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

ما برنج آشی و عدس و نخود میریزیم با سبزی و سیر و پیاز و دوغ

دیدم بعضیا تخم مرغ و آرد میزنن

ولی ی بار تو تبریز خوردم اصصصصصلا مث مال ما نبود نتونستیم بخوریم.

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

نعنا با سیر بزن با نخود بهتره بعضیا لوبیا سفید یا عدس هم میزنن که از طعم اصلیش فاصله میگیره

هر وقت به قدر کافی رنج بکشی متقاعد میشی که      << خودخواهی >> عیب نیست؛ نتیجه گذشت های بیهوده‌ست

من تو اش دوغ سبزی نمیزنم . سیر تفت داده . نصف لیوان برنج . سیب زمینی نگینی. عدس سبز پخته . دوغ ترش . نخود اگر نداری باقله بریز اونم خوبه اصلا باسبزی نمیپزم دوستش ندارم 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
خب اونو تهیه میکنم  تو بگو حبوبات چیزای دیگ هم میش ریخت ؟  مث باقلی عدس لپه و...

من نخود و عدس ميزنم

بقيه فكر نكنم خوب شه

نخود نداري فقط عدس بريز

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭