2777
2789
عنوان

گوشی مخفی شوهرم، قلبم داره میترکه

2141 بازدید | 25 پست

تاپیک قبلم دیشت توضیح دادم 

دارم از سردرد میمیرم سرم گیج میره احساس میکنم فشارم پایینه میخوام دق کنم 

برام سخته ک جوری دوستانه  دارم رفتار میکنم باهاش ک نفهمه گوشیو دیدم بابد صبر کنم مدرک جم کنم 

حتما جدا میشم 

دلم برا بچم خیلی میسوزه 

بخداکه دارم دق میکنم بغض راه گلومو بسته ولی اشکم نمیاد  تمام وجودم وجودم داره گریه میکنه ب جز چشمام😭 

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              
خیانت کرده؟؟

تاپیک قبلم توضیح دادم عزیزم بخون 

بخدا نمیتونم باز قبلیارو تایپ کنم نمیدونی چ حال گند بی حوصله ای دارم نا ندارم راه برم حتی

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم تو شرایط تو هستم دلم پره به روشم نیاوردم تا مدرک جمع کنم بیچاره بچه هامون 

تو چطوری فهمیدی؟ 

مغزم داره میترکه احساس میکنم نیاز ب ارام بخش دارم 

خدا ازش نگذره روحم داغونه😭

ای بابا💔🚶‍♀️

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
کو صبر کن ببین چیه طلاق با بچه ، خیلی سخته اینقدر ورد زبونت نباشه

تاپیک قبلم حتما نخوندی 

یماه نبس گفته تبلت شرکت پس داده ولی زیر صندلیش قایم کرده

تو چطوری فهمیدی؟  مغزم داره میترکه احساس میکنم نیاز ب ارام بخش دارم  خدا ازش نگذره روحم ...

گوشی مخفی نداره ولی پیام ک داده بود پاک کرده بود تو سطل زباله بودن من دیدم اونم با یکی نیس چند نفره 

مگه چیز خاصی تو گوشیش دیدی؟؟؟

نتونستم رمزش باز کنم ولی قایم کرد بودش 

همیشه خدا عصرا میزنه بیرون میگ تو خیابونم نگو با اون پیام میداده اگ قبلیه باشه میشناسمش ۱۰ سال حتی قبل منم باهم بودن

تاپیک قبلم حتما نخوندی  یماه نبس گفته تبلت شرکت پس داده ولی زیر صندلیش قایم کرده

انقدر هول نکن

شاید سوتفاهم باشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

استارتر تبلتی که سیمکارت نداره به چه دردی میخوره اخه

میتونخ درش اوردخ باشه میتونه ب وایفای گوشیش وصل بشه تو برنامه ای پیام بدن الکی مخفیش نمیکنه همیشه عصرا بیرونه میگم بیرون هی چرا میری میگ میرم خیابون نگو تا موقع شلم ک بیاد با اون پیام میده