2777
2789
عنوان

آمینیوسنتز

| مشاهده متن کامل بحث + 3231 بازدید | 34 پست
امنیوسنتز برای زمانی هست که تیغه بینی بچه کوچیکه که دو حالت داره یا بینی بچه ظریفه یا مشکوک به داون. ...

من بچه اولم خداروشکرسالمه و۷سالشه بچه دومم تو۴ماهگی مریض شدو۲ماه بستری بود همش پلاکتش میومدپایین کمخونی هم داشت آزمایش ژنتیک دادیم از بچه ومتاسفانه تو۶ماهگی پسرموازدست دادم جواب بعد اون اومد وگفتن ک مشکل خونی داشته واینا باشوهرمم فامیل نیستیم بعدبمن گفتن بچه بعدی توآمینیوقابل تشخیص هست بنظرشمامشکل خونی روهم این آزمایش نشون میده یانه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما چیکار کردید؟ آمینیو کردی یا نه؟ نتیجه چی شد؟ 

دکتر گفت که هم میتونی امینو انجام بدی هم سلفری چون از امینو ترسیدم سلفری انجام دادم که خداروشکر سالم بود

توهم نگران نباش بچت سالمه ریسکت زیاد خطری نیست 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

من بچه اولم خداروشکرسالمه و۷سالشه بچه دومم تو۴ماهگی مریض شدو۲ماه بستری بود همش پلاکتش میومدپایین کمخ ...

آخی عزیزم. انشالله ک بچه بعدیتون سالم هست. بله فک میکنم قابل تشخیصه . بازم بهتره با یه دکتر پریناتولوژی مشورت کنی و مشاوره بگیری .

دکتر گفت که هم میتونی امینو انجام بدی هم سلفری چون از امینو ترسیدم سلفری انجام دادم که خداروشکر سالم ...

خدارو هزار مرتبه شکر . 

دکترم به من گفت به احتما قوی بچه سالمه  تو جفتت ضعیفه ک اینجوری نشون داده  خونرسانی داخل جفتت باید بهتر بشه ک آسپرین نوشت برام . و خیلی ابراز نگرانی نکرد دکتر    ولی من مادر شدم و استرس ها و ترس های مادرانه همیشه باهامونه 

امینو بعد غربالگری  اگه غربالگری پرخطر باشه باید امینو انجام بدی

مال من اجباریه بایدانجام بدم  هنوز باردارنشدم البته خودم نخواستم الان۷ماهه ک پسرموازدست دادم

آخی عزیزم. انشالله ک بچه بعدیتون سالم هست. بله فک میکنم قابل تشخیصه . بازم بهتره با یه دکتر پریناتول ...

تحت نظردکترژنتیکم ی آزمایش هم براخودمون نوشت ک انجام دادیم جوابش تازه اومده تاببریم پیش دکترببینم چی میگه

خدارو هزار مرتبه شکر .  دکترم به من گفت به احتما قوی بچه سالمه  تو جفتت ضعیفه ک اینجوری ن ...

اره منم با اینکه اعتقادی به این ازمایش نداشتم ولی با تحریک بقیه انجام دادم  روز که رفته بودم سونو انومالی رو انجام بدم زنگ زدن که جواب ازمایشت اومده اینقدر استرس گرفتم که وقتی رفتم داخل واسه سونو  دکتر گفت که رحمت کلا منقبض شده و چسبیده بهم اصلا امکان انجام سونو نیست بهش گفتم جریانو کمی باهام حرف زد  رفتم بیرون نشستم صلوات و ایت الکرسی خوندم اروم شدم رفتم داخل دکتر سوند انجام داد گفت سون خیلی خوبه نگران نباش جواب ازمایشت هم صد در صد سالمه که جواب هم گرفتم سالم بود

مال من اجباریه بایدانجام بدم  هنوز باردارنشدم البته خودم نخواستم الان۷ماهه ک پسرموازدست دادم

آخی عزیززززم    امیدت به خدا باشه  انشالله یه پسر ناز دیگه بدنیا میاری عزیزم 

اره منم با اینکه اعتقادی به این ازمایش نداشتم ولی با تحریک بقیه انجام دادم  روز که رفته بودم سو ...

خداروشکررررررر    انشالله واسه منم جوابش خوب بیادددد

تحت نظردکترژنتیکم ی آزمایش هم براخودمون نوشت ک انجام دادیم جوابش تازه اومده تاببریم پیش دکترببینم چی ...

انشالله خیره ... و حتما همه چی بر وفق مراد شما میشه  توکلت به خدا باشه  

مال من اجباریه بایدانجام بدم  هنوز باردارنشدم البته خودم نخواستم الان۷ماهه ک پسرموازدست دادم

ای جانم خدا بهت صبر بده 

انشاالله جواب آزمایشاتت خوب باشه و بچه صحیح و سالم بیاری و عروس دومادشون کنی😍