2777
2789
عنوان

آمینیوسنتز

3214 بازدید | 34 پست

یه جا خوندم یه مادری آمینیوسنتز انجام داد نتیجه سالم بود ولی بچه ک بدنیا اومده بود مشکل داشته

😭😭😭 استرس کل وجود منو فراگرفته   منم یک هفته دیگه آمینیو دارم

خدا نگذره ازشون میان این حرفارو میگن استرس میندازن به جون مادرا 😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه ؟منم اگ حامله بشم دکترگف بایدآمینیوانجام بدم من همینجوری استرس داشتم گفتم اگ تشخیص ندن چی....واقعا همچین چیزی وجودداره؟ اگ کسی تجربه ای داره درمیون بزاره🙏

اونایی که آمینو انجام دادن و بچه مشکل داشته و دکتر ختم بارداری داده و دلشون نیومده بچه رو سقط کنن بعد اینکه به دنیا اومده دیدن که بله بر خلاف جواب ازمایش بچه کاملا سالم هست 

یه گردهمایی بود تعدادتعداد کسانی که همچین مرودی واسشون پیش ادمده بود جمع شده بودن همشون بچه هاشون سالم بود 

من توی تلگرام دیدم  درخواست دهشتن که ازمایشات غربالگری رو لغو کنن چون باعث از بین رفتن خیلی از جنین های سالم میشه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

الکی استرس به خودت نده من دادم و حواب بچه اولم ناسالم بود سقط کردم جواب بعدی سالم بود و واقعا سالم ب ...

خداروشکر ک به موقع عمل کردید . واقعا باید آدم از تکنولوژی استفاده کنه  یکی میگفت من اگه جوتب آزمایشمم بد باشه بازم بدنیا میارم  گفتم واقعا ظلم میکنی‌  من اصلا این دیدگاه رو قبول ندارم. چرا از علم استفاده نکنیم.  جسارتا اگه دلتون میخواد جواب بدید  بچه اولتون چ مشکلی داشتن؟ تو غربالگری چیزی گفتن بعد آمینیو شدید؟ ریسکتون چند بود؟ 

اونایی که آمینو انجام دادن و بچه مشکل داشته و دکتر ختم بارداری داده و دلشون نیومده بچه رو سقط کنن بع ...

کاملا صحیح ‌. ولی باید نیمه پر لیوان رو هم دید . اگه خدایی نکرده جواب بد باشه و بچه رو بدنیا بیارن و ببینن ناسالم هست چی؟ همین تاپیک منو کامنت هاش رو بخونید  یه دوست عزیزی گفتن ک من آمینیو شدم و واقعا هم بچه م مشکل داشت و سقط کردم. 

کاملا صحیح ‌. ولی باید نیمه پر لیوان رو هم دید . اگه خدایی نکرده جواب بد باشه و بچه رو بدنیا بیارن و ...

نه گفته بچه دومم جوابش سالم بود و واقعا هم سالم بود به هرحال چیزی که دیدم رو گفتم چون تعداد اون مادرا واقعا زیاد بود 

غربالگریت ریسکش چنده

امنیوسنتز برای زمانی هست که تیغه بینی بچه کوچیکه که دو حالت داره یا بینی بچه ظریفه یا مشکوک به داون. حالا برای احتیاط بیشتر از آب دور جنین نمونه می گیرن که قطعا جوابش درسته. برای بچه دوست من این تستو انجام دادن بچه سالم بود ولی بینیش تو غربالگری ریز بود یعنی ظریف بود خب خوبه که نگرانی نداره. نشانگان داون ببشتر جنبه ارثی داره. همین دوست من دایی شوهرش داون بود بیشتر برا همین امنیو سنتز داد. خیلی بچه ها هستن که بینیشون تو غربالگری ظریفه و تیغه بینی کوچیکه نشانگان داونم یکی از علامتاش تیغه بینی کوچیکه توی غربالگری. خب با انجام تست مایع دور جنین بررسی می کنن داون هست یا نه که اکثرا نه هست و بچه سالمه و محض احتیاط این کارو می کنن. آمنیو سنتز خیلی آزمایش حساسیه با سوزن از روی شکم نمونه می گیرن پس حوابشم حساسه و الکی نیست. نگران نباش. من خیلیارو دیدم بینی بچه ظریف بوده و دکتر انجام داده براشون برای احتیاط بیشتر. کسی که این تستو انجام میده به معنی این نیست اوضاع وخیمه یا بده بلکه ی تسته برای احتیاط بیشتر. تازه زن داداش خودمم انجام داد چون هم داداشم و هم زن داداشم ببینی ظریفی دارن حتی خود دکترم میگه بینی جنین ظریفه ولی برای احتیاط بیشتز انجام بدین. 

نه گفته بچه دومم جوابش سالم بود و واقعا هم سالم بود به هرحال چیزی که دیدم رو گفتم چون تعداد اون مادر ...

خب درسته بچه دومش سالم بوده   بچه اولشون رو میگن جواب آزمایشم بد بود و سقط کردم .  به هر حال من هیچوقت دیسک نمیکنم از آزمایش ندادن بیشتر میترسم تا اینکه اعتنا نکنم به آزمایشا و دکترا   از عواقبش بیشتر میترسم 

امنیوسنتز برای زمانی هست که تیغه بینی بچه کوچیکه که دو حالت داره یا بینی بچه ظریفه یا مشکوک به داون. ...

بله کاملا صحیح . من تیغه بینی بچه م دیده شده و عدد ان تی هم خوب بوده . فقط دو تا ریسک تریزومی هام بالا بوده اونم بالای ۱۵۰   ک دکتر گفت انجام بده خیالمون راحت بشه

خب درسته بچه دومش سالم بوده   بچه اولشون رو میگن جواب آزمایشم بد بود و سقط کردم .  به هر ح ...

ریسک غربابگریت چند بود مال من ۱به ۴۰ بود 

ریسک غربابگریت چند بود مال من ۱به ۴۰ بود 

ریسک کلی نزده واسه من   تریزومی ۱۳ و ۱۸ پرریسک بوده . 

تریزومی ۱۳  یک به ۱۲۶ 

تریزومی ۱۸ یک به ۲۰۰ 

و سندروم داون یک به ۵۰۰  

تیغه بینی هم دیده شده و عدد ان تی هم نرمال ۱.۶۲ بوده