2777
2789

سلام بچه ها 

قبلا یه سوال داشتم که یا آیا گناهی کبیره رو خدا می بخشه یا نه. استرس گرفتم  چون جوابو نمی دونستم. سوالم این بود آیا خدا این گناه رو می بخشه؟

تصمیم گرفتم این سوال تو چت اپ از مردم ها بپرسم و چیز اضافی نگم. انتظار داشتم همه بگن بخشیده نمیشه.

بعضی ها می گفتن بخشیده نمیشه خوشحال می شدم یا تایید یا تحسین می کردم

بعضیا میگفتن خدا می بخشه و برا این جوابشون ناراحت میشدم و از اونجایی که بااون حرفشون مخالف بودم بدون اینکه جوابی بدم چت را ترک می کردم.البته بعضیا متوجه ترک من از چت میشدن و دوباره درخواست میدادن دلیلش میپرسیدن من میگفتم درست نیست خدا نمیبخشه. بعضی دیگر هم درخواست دوباره میدادن و من از اونجایی که رنجیده شدم و حوصله نداشتم و می دونستم اطلاعی درباره سوال ندارن که کمک کنن بدون جواب دوباره چت رو دوباره ترک می کردم.

به خودم میگفتم مردم متفاون شاید بعضی با سوال من برن گناه کبیره کنن ولی بعد به خودم میگفتم هر کس مسئول اعمال خودش هست و بکنن یا نکنن برام ضرری نداره پس نباید اهمیت بدم. مهم پیدا کردن جوابه 

البته خیلی جا ها وقتی مردم میگفتن غیربخشش خوشحال می شدم تاییدمیکردم یا وقتی دلیل می پرسیدن از گناه نهی میکردم ولی معمولا وقتی در پاسخ به سوالم میگفتن می بخشه فورا از روی مخالفت بی سروصدا چت رو ترک میکردم.

اخیر روایت دیدم که میگن اگر کسی فردی رو به گمراهی دعوت کند و اون ازش پیروی کنه یا به خاطرش کنه گناه رو اون فرد حساب میشه و همچنین اعمال به نیت بستگی دارد

الان بازم استرس گرفتم. الان یعنی من دیگران به گمراهی دعوت کردم؟ آیا دعوت کردم؟

La

وسواس گرفتیا 

نه گناه نیست، خودت داری میگی سوال پرسیدی 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم جوابت تو قران هس خدا خودش واضح گفته پس اینقدر به این در و اون در نزن.که بخای وسواس فکری بگیری

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

سلام عزیزم تو سوال پرسیدی از بقیه 

به بقیه نگفتی که خدا گناه رو میبخشه برین گناه کنید که

بعدشم اینطوری زندگی کردن با فکر به گناه و ثواب زندگیتو خیلی مختل میکنه سعی کن خودت رو ادمی خوبی کنی نه بقیه رو 

خدا رحمان و رحیمه

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻

مگ از پیش خدا اومدی ک میفهمی نمیبخشه یا میبخشه

هر کس بر اساس نیت درونی خودش خدا بهش نگاه میکنه

یاد بگیرید چه تو مجازی چ واقعی دل نشکونید درسته فضا مجازیه ولی رباط ک پشت اکانت ها نیست یک انسانه ک قلب و احساس داره.....امضام بمونه ب یادگار برا روزی که چندتا کاربر اینجا بهم تهمت زدن من بخشیدم ولی شاید خدا نبخشه... 

من فقط میدونم خدا خیلی مهربون تر از این حرفاس و تنها چیزی ک بخشید نمیشه و طرف مقابلت بخشیدگی خدا نیست و شخصه حق الناسه 

راجب گمراهی هم باید بگم ک انسان اشرف مخلوقاته قرار نیست با ی تکست گمراه بشه