2777
2789
عنوان

چرا؟

162 بازدید | 17 پست

من ۲۱ سالمه ولی خواستگار ندارم زیاد فقط یدونه  داشتم توی این سالها اصلا برام مهم نبوده و نیست زیاد 

ولی اخه وقتی شرایط زندگی خودمون رو میبینم میگم باید من بیشتر داشته باشم تا بعضیا ...

تهران زندگی میکنم بالای شهر وضع مالیمون خوبو خیلی اوکیه خودمم خدایی خیلی قشنگ و کیوتم بقیه همیشه میگن ،چه با آرایش چه بی آرایش 

نمیخوام وارد زندگیم بشم و همشو بگم ولی خیلی از چیزایی که بقیه حسرتشو دارن من اونو دارم ...حتی خیلی از اطرافیانم از سر حسودی زندگی منو خراب کنن 

حسود هم خیلی تو اطرافیانم هستش 

ولی بقیه یا یسری از افراد یه دونه از ویژگی های منو ندارن ولی کلی خواستگار دارن 😐

توی اجتماع هم خیلی هستم سرکار میرم ،میرم کتابخونه و...

چرا خواستگار ندارم؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

والا اینطوری که توتعریف کردی من  قصد ازدواج باهات پیدا کردم🙄

انشالله یه موقعیت مناسب سر راهت قرار میگیره هنوز زودم هس واست

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یک...شرایط ازدواج برای مرد ها سخت شده

دو...تو شرایطی که شما داری زیاد پسرا فکر ازدواج نیستن(مالی)

سه...خیلی ها الکی تعریف میکنن

و.... زیاد فکر نکن ولی هر کی اومد هم الکی رد نکن اگر آدم خوبی بود ازد کن تا سنت بالانرفته

۲۱ سال واقعا زوده و اینکه منم ی دونه خاستگار داشتم باهمونم ازدواج کردم .برعکس خواهرم ۱۸ سالشه از ۱۶ سالگی خاستگار داشت من ۲۱سالگی  سال ۹۰ ازدواج کردم ،

ولی مامانم میگه اشتباه تو رو دیگه سر خواهرت در نمیارم ۲۱ سال الان واقعا زوده

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
یک...شرایط ازدواج برای مرد ها سخت شده دو...تو شرایطی که شما داری زیاد پسرا فکر ازدواج نیستن(مالی) ...

خب من میدونم کی الکی تعریف میکنه یا کی جدی داره ازم تعریف میکنه 

یعنی چون وضع مالیمون اوکی هست پسرا نمیان سمتم؟؟