2777
2789

چنده؟ 

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همین دیروز پرسیدم ۳۸۰گف نخریدم😑

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
هر کدوم که بیشتر نیاز هست  دیج ی کالا خیلی قیمت رو مناسب تر می‌زاره  پکیج دوتاییش رو من ...

دیجی کالا انگار بی کیفیت میفرسته محصولاتشو

من ابروهام همه میگن خوش فرمه دوس ندارم از دستشون بدم دوس دارم تقویت بشن و یکم تاج ابرو دربیارن. ولی از یه طرف مژه هام کم پشته یکم. نمیدونم کدومو بگیرم

دیجی کالا انگار بی کیفیت میفرسته محصولاتشو من ابروهام همه میگن خوش فرمه دوس ندارم از دستشون بدم دوس ...

فعلا ابروو بخر.. منم قصد دارد م بخرم 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
دیجی کالا انگار بی کیفیت میفرسته محصولاتشو من ابروهام همه میگن خوش فرمه دوس ندارم از دستشون بدم دوس ...

عزیزم محصولی که دی جی می‌فرسته با محصولی که داروخانه میفروشه تفاوتی نداره .. من مدتهاست استفاده میکنم . ابتدا ابرو رو بگیر .. مژه رو میتونی ریمل بزنی .. و توجه کن این محصولات تقویتی هستند و باید مدام استفاده کنی و نصرفشون رو قطع نکنی

عزیزم محصولی که دی جی می‌فرسته با محصولی که داروخانه میفروشه تفاوتی نداره .. من مدتهاست استفاده میکن ...

آره ولی ریملو دوس ندارم چون چشام حساسیت داره میخاره گفتم مژه هامو تقویت کتم. منظورت از مداوم یعنی هرروزه؟ چون من یه وقتایی بیرونم نمیشه همه وسایلمو با خودم ببرم

آره ولی ریملو دوس ندارم چون چشام حساسیت داره میخاره گفتم مژه هامو تقویت کتم. منظورت از مداوم یعنی هر ...

نه عزیزم هر شب هنگام خواب .. بعد از گرفتن نتیجه هر یک شب در میان .. و بعد از مدتی دو شب در میان 

من 5سال پیش همین مژشو خریدم 36تومن  خوب بود راصی بودم

ببخشید عزیزم تا آخر عمر باید استفاده کرد ؟ اگه قطع کنیم نمیریزه مژه و ابرومون؟ یا یهو تاثیر بد نزاره به جای بیشتر شدن کمتر بشه