2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دهم یازدهم همین طور نمره میدن اره دوازدهم نهایی هست باید نهایی بخونی

یعنی حتی نخونم کمتر از ده بگیرم هم قبولم میکن؟؟میشه دهم یازدهم رو امسال تموم کنم بعنی برج ۱۱ برم ثبت نام کنم تت‌ قبل از مهر تمومش کنم؟

یعنی حتی نخونم کمتر از ده بگیرم هم قبولم میکن؟؟میشه دهم یازدهم رو امسال تموم کنم بعنی برج ۱۱ برم ثبت ...

من دیدم مدرسه بزرگسالان نمره الکی میدن دهم و یازدهم همین طور نمره ات میدن ولی، دوازدهم سوال کشوریه

من دیدم مدرسه بزرگسالان نمره الکی میدن دهم و یازدهم همین طور نمره ات میدن ولی، دوازدهم سوال کشوریه

هروقت بخوام امتحان میگیرن یا فقط دی و خرداد من الان میخوام ثبت نام کنم امتحان بدم امتحان میگیرن که یازدهم خرداد امتحان بدم یانه؟

هروقت بخوام امتحان میگیرن یا فقط دی و خرداد من الان میخوام ثبت نام کنم امتحان بدم امتحان میگیرن که ی ...

میتونی دهم یازدهم تا خرداد تموم کنی بزرگسالان زیاد سخت گیری نداره 12 هم تا شهریور 

میتونی دهم یازدهم تا خرداد تموم کنی بزرگسالان زیاد سخت گیری نداره 12 هم تا شهریور 

دوازده اگه نمره کم هم بگیرم باز نمره میدن یا چون سوالا کشوریه نمیدن؟یعنی هروقت بخوام میشه امتحان بدم

دوازده اگه نمره کم هم بگیرم باز نمره میدن یا چون سوالا کشوریه نمیدن؟یعنی هروقت بخوام میشه امتحان بدم

12 سواله کشوریه فقط خوده مدرسه بهت مستمر 20 میده ک تو نهایی هم 7 بشی قبولی

اگه قصدت دانشگاه هست به 7 نباید فکر کنی کنکور امسال 40 درصد معدل شده سال بعد 50 درصد میشه

12 سواله کشوریه فقط خوده مدرسه بهت مستمر 20 میده ک تو نهایی هم 7 بشی قبولی

اها.اخه میگن انسانی سه سال طول میکشه تموم شه مطمعنی تا شهریور میتونم سه تاشو تموم کنم