من a2زدم اما a1دیگ سوپر وایت هست و بهم گفتند خیلی سفیده و مصنوعی و زشته دیگ نزدم اما دلم همون a1میخواست
برای مادرم ک بهترینم بود جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهد.و تجربه را زیاد میکند. هیچجا ننوشته اند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز دردچیزی نمیروید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
دقیقا منم b1دوس داشتم انقدر بهم گفتم خیلی سفیدش نکن پشیمون شدم ولی الان پشیمنوترم خیلی طبیعیه اصلا م ...
دیگ راهی نیست
برای مادرم ک بهترینم بود جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهد.و تجربه را زیاد میکند. هیچجا ننوشته اند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز دردچیزی نمیروید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
من داداشم پیش دکتر لیلا صدقی لمینت انجام داده خیلی راضیه. خیلی تمیز کار کرده واقها کارش حرف نداره من خودمم برای سفید کردن می خوام برم پیشش. آدرسشو میزارم:
تهران، شهرک غرب، بلوار فرحزادی، روبروی اریکه ایرانیان، بین عباس اناری و اتوبان نیایش پلاک ۵۱ واحد ۸
ببین، معمولاً کسانی که پیش دکتر کشاورزیان لمینت میزنن خیلی راضی هستن چون دکتر خیلی دقیق و حواسجمعه که رنگ و شکل لمینتها طبیعی و هماهنگ با صورت بشه. حالا ممکنه یه نفر بگه که رنگی که انتخاب کرده خیلی روشنتر از چیزی که فکر میکرده شده، ولی این خیلی نادره. چون دکتر کشاورزیان همیشه با دقت میپرسه که چه رنگی مدنظرتونه و طبق اون کار میکنه. اگه هم کسی از نتیجه ناراضی باشه، دکتر خیلی راحت میتونه اصلاحات لازم رو انجام بده تا همه چیز مثل چیزی که میخواستی بشه.