2777
2789

من a2زدم اما a1دیگ سوپر وایت هست و بهم گفتند خیلی سفیده و مصنوعی و زشته دیگ نزدم اما دلم همون a1میخواست   

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

من a2زدم اما a1دیگ سوپر وایت هست و بهم گفتند خیلی سفیده و مصنوعی و زشته دیگ نزدم اما دلم همون a1میخو ...

دقیقا منم b1دوس داشتم انقدر بهم گفتم خیلی سفیدش نکن پشیمون شدم ولی الان پشیمنوترم خیلی طبیعیه اصلا مشخص نیس😭

عالی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم b1دوس داشتم انقدر بهم گفتم خیلی سفیدش نکن پشیمون شدم ولی الان پشیمنوترم خیلی طبیعیه اصلا م ...

دیگ راهی نیست

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

من داداشم پیش دکتر لیلا صدقی لمینت انجام داده خیلی راضیه. خیلی تمیز کار کرده واقها کارش حرف نداره من خودمم برای سفید کردن می خوام برم پیشش. آدرسشو میزارم: 

تهران، شهرک غرب، بلوار فرحزادی، روبروی اریکه ایرانیان، بین عباس اناری و اتوبان نیایش پلاک ۵۱ واحد ۸

دقیقا منم b1دوس داشتم انقدر بهم گفتم خیلی سفیدش نکن پشیمون شدم ولی الان پشیمنوترم خیلی طبیعیه اصلا م ...

ببخشید شما لیمینت شماره ۲ زدید؟منم ۲ زدم ولی حس میکنم خیلی مصنوعی و سفید سرامیکی شد من ی چیز نچرال و شفاف میخواستم واقعا خیلی پشیمونم

ببین، معمولاً کسانی که پیش دکتر کشاورزیان لمینت می‌زنن خیلی راضی هستن چون دکتر خیلی دقیق و حواس‌جمعه که رنگ و شکل لمینت‌ها طبیعی و هماهنگ با صورت بشه. حالا ممکنه یه نفر بگه که رنگی که انتخاب کرده خیلی روشن‌تر از چیزی که فکر می‌کرده شده، ولی این خیلی نادره. چون دکتر کشاورزیان همیشه با دقت می‌پرسه که چه رنگی مدنظرتونه و طبق اون کار می‌کنه. اگه هم کسی از نتیجه ناراضی باشه، دکتر خیلی راحت می‌تونه اصلاحات لازم رو انجام بده تا همه چیز مثل چیزی که می‌خواستی بشه.