2821
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2425 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شهرستانم   به دردت میخوره؟

من تهرانم

ولی خب انقد مشکل پیدا کردن دکتر داره عذابم میده ک میگم حتی اگ تو شهرستان هم پیدا کردم برم همونجا

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡
من دوس ندارم لباس زیرمو در بیارن چیکار کنم🥲

خوشگلی دردسر داره😂

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

دکتر خاصی مدنظرتون نیست؟

خودشون ی تیم پزشکی دارن

اول از صورتتون عکس سه بعدی میگیرن

بهتون میگن بعد از عمل بینیتون چه شکلی میشه

که بعد از عمل ۸۰ ۹۰ درصد هم دقیقا شبیه همون میشه

بعد دکترا بررسی میکنن عکس قبل و بعد شمارو

با توجه به شرایط شما، هر دکتری که بتونه بهترین عمل رو انجام بده داوطلب میشه. من کلوز نچرال انجام دادم بدون بدوش و بخیه. کلینیکش واقعا عالی و کامله

من تهرانم ولی خب انقد مشکل پیدا کردن دکتر داره عذابم میده ک میگم حتی اگ تو شهرستان هم پیدا کردم برم ...

دکتر حمیدرضا عجمی  اردبیل

پیچ هم داره ولی دقیق یادم نیست اسمش

شاید این باشه 

Dr.ajami_hamidreza

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
دوستان توروخدا اگ از عملتون راضی بودید اسم دکترتون و بگیدالهی هرچی از خدا میخایید بهتون بده🥲🤌

درود،تا جایی که کمابیش تحقیق کردم،تو اردبیل بنظر دکتر علیرضا عجمی،سونیا صادق از بقیه بهتر هستن،البته دو تا از بستگان هم پیش آتنا توسلی عمل کردن و بنظر راضی هستن...نکته آخر،تو اینترنت تبلیغات الکی زیاده،پس بعد از انتخاب دکتر قبل از عمل حداقل ۱-۲ بار به مطلبشون سر بزنین و با کسانی که قبلا عمل کردن و برای معاینه میان صحبت کنین

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز