2777
2789
عنوان

کسی لری بلده؟معنی این اهنگ جیه؟

16621 بازدید | 15 پست

لری بلد نیستم امااین اهنگو خیلی دوس دارم.هرچی گشتم معنیش تو گوگل نبود:

باشه مو ادبارم ایرم ترکارم ♬!
قسم و جون خوت ده وت نیگوم دوست دارم ♬!
گور و پشیمونم دردت و من جونم ♬!
سی کو هنی هم ایخمت الحق که بیعارم ♬!
زی دلمه دردی سی کو چو وم کردی ♬!

آخی خدا نخو ده وی غیرت وی مردی ♬!
دانلود آهنگ تاروبود از سعید حسینی ♬!
ایرم نیورگردم ده بعد تو بردم ♬!
وقتی که تیت عاشقی نداره واکردی ♬!
بیعار خوم بعار خوم غریب دردوبار خوم ♬!
عشقم ♬!
ذلیل ومو ذلیل ومو نپرس نپرس ذلیل ومو ♬!
عشقم ♬!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه من به درد نخورم میرم پی کارم

ب جونت قسم دیگه بهت نمیگم دوستت دارم

کورو پشیمونم دردت ب جونم

نگاه کن هنوز میخوامت چیقدر بیعارم من/:

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

لری نیست بختیاریع

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

به جون خودت قسم دیگه نمیگم دوست دارم 

کور و پشیمونم دردت به جونم 

نگاه کن هنوزم میخوامت الحق که بیعارم 

تو دلم یه دردیه ببین چیکارم کردی

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

باشه من سیاه بختم میرم پی کارم

بجون خودت قسم دیگه نمیگم دوست دارم

کور و پشیمونم دردت توی جونم

ببین هنوزم میخوامت الحق که بیعارم

دردی به دلم زدی ببین چکار کردی باهام

‌خدا به هیچ مردی غیرت نده (که اینجوری بشه)

میرم و برنمیگردم بعد تو من برده ام(یا چوبم!)بَرد=چوب

وقتی چشاتو وا کنی میبینی

بیعار منم بیعار منم

ذلیل شدم ذلیل شدم

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود