اسپرسو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 735 عنوان اشتها 85 بازدید | 12 پست بچه ها پسر من ۱۶کیلوعه درصورت ک وزن طبیعیه توی این سن باید ۱۸باشه ب شدت لاغره سانستول بهش میدمولی تاثیری نداره؟!شما چی میدین ب بچه هاتون؟ وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸ 1401/10/28 | 01:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sunset98 عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 732 من ویتامین د۳ میدم اشتهاش خوب شده پسر منم لاغره هم سناش ۱۶ کیلوان این ۱۴,۵ پسر شما چند سالشه؟
سرایدارتونم عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 768 یسری بچه ها ژنشون واقعا همینه نمیشه کاریش کرد منم به پسرم سانستول میدم دق کردم تا الان ولی تپل نمیشه دیگه خودم قبول کردم کاری ندارم البته مثل قبل
اسپرسو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 735 اسماویت هم خوبه برای اشتها؟؟ وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
اسپرسو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 735 من ویتامین د۳ میدم اشتهاش خوب شده پسر منم لاغره هم سناش ۱۶ کیلوان این ۱۴,۵ پسر شما چند ... ویتامین Dهم میدم پسرم ۵سالشه سال دیگه میره پیش وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
اسپرسو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 735 یسری بچه ها ژنشون واقعا همینه نمیشه کاریش کرد منم به پسرم سانستول میدم دق کردم تا الان ولی تپل نمیشه ... من اصلا بحث وزن ندارم اتفاقا دوست ندارم چاق شهولی بحث نخوردنشه هیچی نمیخورهینی گاهی اوقات فکر میکنم میبینم این در روز فقط آب و شیر خورده همین وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
سرایدارتونم عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 768 من اصلا بحث وزن ندارم اتفاقا دوست ندارم چاق شه ولی بحث نخوردنشه هیچی نمیخوره ینی گاهی اوقات فکر می ... چند وقتشه؟
اسپرسو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 735 ارده شیره بهش بده سه شیره هم خوبه اخه نمیخوره اصلاباور نمیکنی از همه جوره ارگانیک خریدم از بهترین آجیل گوشت بره براش میخرم فقط برا پسرم میخرم ک بلکه بخورهجون بگیره ولی اصلا فقط شیر دوست داره و میوه وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
اسپرسو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 735 چند وقتشه؟ ۵سال ونیم سال دیگه میره پیش دبستانی وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
سرایدارتونم عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 768 ۵سال ونیم سال دیگه میره پیش دبستانی ببرش دکتر هم هزینت کمتر میشه هم دکتر ببری بهتره یه ازمایش بده ببین چژ کم داره که اشتها نداره
اسپرسو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 735 ببرش دکتر هم هزینت کمتر میشه هم دکتر ببری بهتره یه ازمایش بده ببین چژ کم داره که اشتها نداره اتفاقا تصمیم دارم ببرمش متخصص تغذیه وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸