2777
2789

سلام بچه ها 

قبلا یه سوال داشتم که یا آیا گناهی کبیره رو خدا می بخشه یا نه. تو نت جواب ها اشتباه بود  استرس گرفتم  چون جوابو نمی دونستم. سوالم این بود آیا خدا این گناه رو می بخشه؟

تصمیم گرفتم تو چت اپ از مردم ها بپرسم. انتظار داشتم همه بگن بخشیده نمیشه.

بعضی ها می گفتن بخشیده نمیشه خوشحال می شدم یا تایید یا تحسین می کردم

بعضیا میگفتن خدا می بخشه و برا این جوابشون ناراحت میشدم و از اونجایی که بااون حرفشون مخالف بودم بدون اینکه جوابی بدم چت را ترک می کردم.البته بعضیا متوجه ترک من از چت میشدن و دوباره درخواست میدادن دلیلش میپرسیدن من میگفتم درست نیست خدا نمیبخشه. بعضی دیگر هم درخواست دوباره میدادن و من از اونجایی که رنجیده شدم و حوصله نداشتم و می دونستم اطلاعی درباره سوال ندارن که کمک کنن بدون جواب دوباره چت رو دوباره ترک می کردم.

به خودم میگفتم مردم متفاون شاید بعضی با سوال من برن گناه کبیره کنن ولی بعد به خودم میگفتم هر کس مسئول اعمال خودش هست و بکنن یا نکنن برام ضرری نداره پس نباید اهمیت بدم. مهم پیدا کردن جوابه چون حق الناس خدا نمیبخشه

البته خیلی جا ها وقتی مردم میگفتن غیربخشش خوشحال می شدم تاییدمیکردم یا وقتی دلیل می پرسیدن از گناه نهی میکردم ولی وقتی در پاسخ به سوالم میگفتن می بخشه از روی مخالفت بی سروصدا چت رو ترک میکردم.

اخیر روایت دیدم که میگن اگر کسی فردی رو به گمراهی دعوت کند و اون ازش پیروی کنه یا به خاطرش کنه گناه رو اون فرد حساب میشه. 

الان بازم استرس گرفتم. الان یعنی من دیگران به گمراهی دعوت کردم؟ آیا دعوت کردم؟ لطفا جواب بدید

La

سوالتون در مورد چه گناه کبیره ای بوده؟

منظورم اینجا زنا بود که چون گناه واقعا بزرگ و کبیره هست می ترسیدم 

دوری و پرهیزگاری از گناه بهتر از توبه هست. مثلا در داستان حضرت آدم، حضرت آدم بدون اجازه سیب را برداشت و خورد و اینکارش گناه بود. پس خدا برای مجازات، او را به زمین(یه سطح پایین تر) فرستاد. بعد طبق قرآن حضرت آدم توبه کرد و خدا بخشید ولی او را به مکان اولیه اش برنگرداند و حضرت آدم بعد توبه همچنان در سطح پایین تر (زمین) ماند.

این میگه انسان اگر گناه کند(خدا در قرآن فرموده که گناهکاران را سخت و شدید مجازات می کند.) بعدش حتی اگر توبه کند باز هم ارزش و مرتبه اش پایین تر میاد. هر چقد گناه اندازه اش بزرگ باشه همون قدر بیشتر و بیشتر ارزشش میاد پایینتر.

برای همین خدا فرموده با ارزشترین مردم باتقواترین آنهاست.🌸

La

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم اینجا زنا بود که چون گناه واقعا بزرگ و کبیره هست می ترسیدم  دوری و پرهیزگاری از گناه به ...

بله درسته که تقوا و دوری از گناه خیلی باارزشتره، اینکه بخاطر اطاعت از خدا از مواردی که ممکنه خوشایند هم باشن بگذری مسلما خیلی پسندیده تر هست.اما به معنی این نیست که اگه کسی گناهی کرد دیگه راه برگشتی نداره ، بخشش خدا حتی شامل شرک و کفر هم هست پس کسی که زنا کرده در صورت پشیمانی قلبی ، می‌تونه مورد بخشش قرار بگیره.

این دلیل و مجوزی نیست برای آدم که هر گناهی رو خواست انجام بده و هر وقت خسته شد برگرده .

اما نباید طوری رفتار و صحبت بشه که کسی که مثلا زنا کرده بگه خب منکه راه برگشتی ندارم و برای خودش ادامه بده و با تعداد نفرات بیشتری وارد رابطه بشه و یا افرادی رو هم تشویق کنه .