2777
2789
عنوان

میخام برم قهر خونه ی پدرم

349 بازدید | 19 پست

دیگهه خسته شدم از دست شوهرم ....صب تا عصر که میره سر کار ....بعد میاد ی چیزی میخوره   ی چرت میزنع میره تااا اخر شب  ۱  ۲ پیش رفیقاش🙁🙁

ب من ک اصلا توجه نداره....بچه کوچیک دارم خیلی اذیت میکنه اصلا نگه نمیداره ک من ی کاری بکنم

ولی اگ یکاری نکرده باشم زودی ب رو میزنه....از غذا ایراد میگیره

زبونش تلخه واس هر چیزی یچی داره بگه .....قبلا از من دختر عموشو میخاسته با همم در ارتباط بودن خیلی پیام و زنگ و ....

عاشقتم عاشقتم و... حرفای ک تابحال ب من نزده

خرجی هم نمیده مثلا بگم صد تومن بده تااا بده  باز بگم ۵۰ تومن بده تا بده  اونم اول اخرش میپرسه ک چیشد 

نمیدونم چ کنم.....پدرمم مریضه 😞😞 ی داداش دارم ک اونم درگیره زندگی خودش ...عیشکی پشتم نیست

والا با رفتن خونه پدرت مشکلت حل نمیشه که بدتر بازم باید برگردی سر خونه و زندگیت اونجوری دیگه هیچچچچچ ترسی ازت نداره فقط میتونی تو خونه خودت ادبش کنی ،تذکر بده و بچه رو بده دستش بگو بیرون کار دارم بزار یکی دوساعت رو دستش باشه تا بیشتر قدر بدونه 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه ات با خانواده شوهرت چطوره؟ اگر آدم های منطقه ای هستند به اونا بگو که با پسرشون صحبت کنند.

خونوادش خوبن   گفتم فایده نداره  ب حرفهیشکی تیس  یا چند روز خوبه باز از نو

تو خونه خودت بمون  تکلیفتو روشن کن بعد برو  همینجا تهدیدش کن بگو یمات بهت وقت میدن خودتو ...

خب همین دلم میخاد یکاری بکنم ولسه زندگیم ...قبلا قهر رفتم یکم بهتر شده ولی کامل ن 

خونوادش خوبن   گفتم فایده نداره  ب حرفهیشکی تیس  یا چند روز خوبه باز از نو

خوب پس اگر خانواده‌اش خوب هستند به نظر من بازم از اون ها بخوای باهاش صحبت کنن بهتر از اینه که قهر کنی از خونه بری.

والا با رفتن خونه پدرت مشکلت حل نمیشه که بدتر بازم باید برگردی سر خونه و زندگیت اونجوری دیگه هیچچچچچ ...

چیکار کنم ...حرف اصلا ب گوشش نمیره ....تو شهر غریبم جایی ندارم ک برم  هر جا هس خودش میبره میاره

خوب پس اگر خانواده‌اش خوب هستند به نظر من بازم از اون ها بخوای باهاش صحبت کنن بهتر از اینه که قهر کن ...

چن شب پیش بهشون گفتم پدرشوهرم گفت باهاش حرف زدم ...پ کو !!!!

خب یه جورایی بهت خیانت می‌کنه دیگه ؟

از این نمیشه گذشت

اگه میاد برید پیش مشاور یا به یه بزرگتری که ازش حساب می‌بره بگو باهاش حرف بزنه

ولی اگه دیدی خیلی گذشت درست نشد به نظرم یکمم به خودت فکر کن نه بچت شاید اگه جدا شی اونم زندگی بهتری داشته باشه