2777
2789
عنوان

لیزر بیکینی🙈

123 بازدید | 8 پست

بچه ها من دو شب پیش رفتم برای اولین جلسه نمیدونستم بیکینی کل اون منطقه است 🙈🙈

فکر کرده بودم فقط خط شورته 🤭🤭

حالا روم نمیشه جلسات بعدی را واسه بیکینی برم ولی پولش را دادم چکار کنم واقعا روم نمیشه 🙈🙈

خودمم میترسم درست لیزر نکنم به دست خودم بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماسک بزن برو هی با خودت تکرار کن منو ک نمیشناسه این انقد دیده ک براش مهم نی 

غلط کردم دگ نمیام🤣

تا جلسه بعد دوباره همینارو بگو🤣

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

6تا 8ماه هر جلسه همینا را بگم🤭🤭

اره دگ من هرجلسه میگم با خودم🤣

تازه هر دفعه میگم فلانی خدا لعنتت کنه، 🤣(دوستم بهم اینجارو معرفی کرده بود بنده خدا🤣) 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

اره دگ من هرجلسه میگم با خودم🤣 تازه هر دفعه میگم فلانی خدا لعنتت کنه، 🤣(دوستم بهم اینجارو معرفی ک ...

منو بگو که فکر میکردم فقط خط شورته و اونجا نیست دیگه 🤭🤭

ولی خب یادمه برای دکتر زنان که میرفتم یکی دوباری برای معاینه همینجوری شد 

منو بگو که فکر میکردم فقط خط شورته و اونجا نیست دیگه 🤭🤭 ولی خب یادمه برای دکتر زنان که میرفتم یکی ...

ولی خب بعدش راحتی می ارزه خخخ