2777
2789
عنوان

لیزر بیکینی🙈

122 بازدید | 8 پست

بچه ها من دو شب پیش رفتم برای اولین جلسه نمیدونستم بیکینی کل اون منطقه است 🙈🙈

فکر کرده بودم فقط خط شورته 🤭🤭

حالا روم نمیشه جلسات بعدی را واسه بیکینی برم ولی پولش را دادم چکار کنم واقعا روم نمیشه 🙈🙈

خودمم میترسم درست لیزر نکنم به دست خودم بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماسک بزن برو هی با خودت تکرار کن منو ک نمیشناسه این انقد دیده ک براش مهم نی 

غلط کردم دگ نمیام🤣

تا جلسه بعد دوباره همینارو بگو🤣

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

6تا 8ماه هر جلسه همینا را بگم🤭🤭

اره دگ من هرجلسه میگم با خودم🤣

تازه هر دفعه میگم فلانی خدا لعنتت کنه، 🤣(دوستم بهم اینجارو معرفی کرده بود بنده خدا🤣) 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

اره دگ من هرجلسه میگم با خودم🤣 تازه هر دفعه میگم فلانی خدا لعنتت کنه، 🤣(دوستم بهم اینجارو معرفی ک ...

منو بگو که فکر میکردم فقط خط شورته و اونجا نیست دیگه 🤭🤭

ولی خب یادمه برای دکتر زنان که میرفتم یکی دوباری برای معاینه همینجوری شد 

منو بگو که فکر میکردم فقط خط شورته و اونجا نیست دیگه 🤭🤭 ولی خب یادمه برای دکتر زنان که میرفتم یکی ...

ولی خب بعدش راحتی می ارزه خخخ