بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ماسک بزن برو هی با خودت تکرار کن منو ک نمیشناسه این انقد دیده ک براش مهم نی
غلط کردم دگ نمیام🤣
تا جلسه بعد دوباره همینارو بگو🤣
برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
تازه هر دفعه میگم فلانی خدا لعنتت کنه، 🤣(دوستم بهم اینجارو معرفی کرده بود بنده خدا🤣)
برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
منو بگو که فکر میکردم فقط خط شورته و اونجا نیست دیگه 🤭🤭 ولی خب یادمه برای دکتر زنان که میرفتم یکی ...
ولی خب بعدش راحتی می ارزه خخخ